Облачен ще е денят в четвъртък. Въпреки това валежи почти

...
Облачен ще е денят в четвъртък. Въпреки това валежи почти
Коментари Харесай

Облачно, но без сериозни валежи в четвъртък

Облачен ще е денят в четвъртък. Въпреки това превалявания съвсем не се чакат. Ето и цялостната прогноза: 

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. До сутринта на доста места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са най-вече сред 6° и 11°. Утре преди обяд в доста региони ще остане мъгливо, само че по-късно денем мъглата ще се разсейва и над страната ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, с него температурите ще се покачат и дневните ще са най-вече сред 19° и 24°, по-ниски в регионите с по-трайна мъгла.

В планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. В утринните часове по върховете ще е мъгливо. Ще бъде прохладно, ще духа мощен и плевел вятър от юг-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва и ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са 21°- 24°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР