Обкръжението на президента на САЩ Доналд Тръмп го съветва да

...
Обкръжението на президента на САЩ Доналд Тръмп го съветва да
Коментари Харесай

Обкръжението на Тръмп го съветва да се подготви за поражение, но без традиционна реч

Обкръжението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп го поучава да се приготви за опцията да е претърпял проваляне на президентските избори, само че обичайна за такива случаи тирада не се приготвя, оповестява в. "Вашингтон пост ", представен от ТАСС.

По данни на източни, осведомени със обстановката, през последните два дни съветници на Тръмп разискват с него дейностите му при положение на проваляне. Според вестника президентът на Съединени американски щати евентуално няма да признае провалянето си по обичайния метод.

Сътрудник на предизборния щаб на президента на Съединени американски щати съобщи, че не е обсъждана подготовката на тирада във връзка провалянето. Източниците на в. "Вашингтон пост " считат, че в случай че загуби, Тръмп евентуално ще продължи с неоснователните си изказвания, че успеха му е била открадната. В момента обкръжението на президента на Съединени американски щати е разграничено на два лагера. Членовете на фамилията му считат, че той към момента може да завоюва и би трябвало да продължи да се бори.

Другата група, състояща се от съветници и членове на Републиканската партия, е уверена, че изборите са изгубени. Официалните резултати от изборите още не са оповестени, а Тръмп отхвърля да признае провалянето си и възнамерява да води правосъдна битка за установяване на резултатите, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР