Обкръжен от многобройни хубавици всеки ден от сутрин до мрак,

...
Обкръжен от многобройни хубавици всеки ден от сутрин до мрак,
Коментари Харесай

Зловещо от вилата на Хю Хефнър: "Зайчетата" били държани там пияни и дрогирани и чакали секс

Обкръжен от многочислени хубавици всеки ден от заран до мрак, Хю Хефнър прекара огромна част от живота си в прословутата си вила със своите " зайчета ", пишат американски медии.



Мина по-малко от година, откогато издателят умря на 92-годишна възраст, а към този момент " зайчетата " взеха решение да проговорят за мрачната страна на живота с него в документален филм, който се снима сега.



" Някои девойки се престрашиха да опишат неприятни неща за него. Чувала съм, че доста от девойките са били с него в дребната стая. Там държеше девойки в тази стая, където трябваше да чакат своя ред за секс. За мой шанс съумях да избегна това, " споделя навремешното " зайче " Карла Хоу.



Още след гибелта на Хефнър, за тъмните му страни първа проговори Холи Медисън, която живяла във вилата му седем години.



" Преструвах се, че животът ми е идеален, само че бях извънредно нещастна. Вики водеше голям брой дами в леглото му с единствената цел да не се постанова тя да бъде с него, " написа Холи в своята автобиография.

" За да преживея нощта с него, трябваше да бъда пияна и дрогирана. Не можех да го избегна и по тази причина единствения метод беше това, ", признава и Кандра, която напуснала вилата през 2009 година

За кино лентата, въпреки и документален, се търси артист, който да изиграе Хю Хефнър. Говори се, че това ще бъде Джаред Лето.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР