Обитателите на варненски блок останаха шокирани и погнусени от гледката

...
Обитателите на варненски блок останаха шокирани и погнусени от гледката
Коментари Харесай

Обитателите на варненски блок погнусени от миризлива находка

Обитателите на варненски блок останаха шокирани и погнусени от гледката и нетърпимата миризма в асансьора на един от входовете, научи Varna24.bg .

Случаят е от почивните дни, когато живеещите в бл. 136 в " Младост " откриват, че незнайно все още лице, е трансформирало асансьора им в тоалетна и е оставило " фекални шедьоври " по стените на асансьора и най-много по копчетата, без които никой не може да употребява съоражението. 

Подозренията падат върху наркозависим мъж, който вследствие на използваните вещества има психологични отклонения и неотдавна е бил изпъден от жилището на майка си.

Очевидци на грозната картина разясняват, че е изцяло допустимо да се касае за самобитно възмездие и протест против дамата, която си е извадила и ограничаваща заповед против наследника, откакто той е станал нападателен и рисков.

След изгонването от жилището на майка му, мъжът известно време се е самонастанил във фоайето на един от етажите, където си е премъкнал диван и даже килим. Същият от скоро не живее във входа и по непотвърдена информация е настанен в Приюта за бездомници. 

Стана ясно още, че малко преди грозната вандалска демонстрация, камерите за видео наблюдение във входа са били унищожени. 

Обитателите на блока споделят още, че от години проблемите се натрупат,  като измежду тях е изхвърлянето на боклуци от терасите, измежду които от време на време и стъклени бутилки, изсипването на храна на уличните животни пред стълбищната площадка, неналичието на осветяване по стълбищната клетка, където спят клошари и наркозависими, незаключващата се входна врата, неприятната събираемост на таксите и други

След случая с пакостите в асансьора, хората са решили да засилят контрола и отговорниците по етажите, определени преди време, да наблюдават по-зорко за запазване на реда и чистотата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР