Обискират дома на 35-годишния Иван Пачелиев, който вчера се барикадира

...
Обискират дома на 35-годишния Иван Пачелиев, който вчера се барикадира
Коментари Харесай

Обискират дома на задържания легионер от Орешник

Обискират дома на 35-годишния Иван Пачелиев, който през вчерашния ден се барикадира и стреля по служители на реда в тополовградското село Орешник, оповестява БНР. Близо 24 часа полицията се пробва да изведе барикадиралият се мъж.

В акцията бяха включени профилирания отряд за битка с тероризма, полицията и жандармерията. Пачелиев също по този начин имал законно оръжие , а разрешителното му било издадено въпреки това членка на Европейски Съюз , разяснява пред НоваТВ шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Хасково Ангел Цанков.

 Министерство на вътрешните работи вади 35-годишен мъж, барикадирал се в дома си Обновена
Министерство на вътрешните работи вади 35-годишен мъж, барикадирал се в дома си

Близо 24 ч. полицията се пробва да изведе

В задържането на 35-годишния, който е служил във френски легион, вземат участие повече от 80 души. Мащабната интервенция се провела, с цел да не пострадат служители на реда, жители или самият задържан , разяснява Цанков.

Полицията е посетила дома на легионера по упрекнати в опасност към различен човек, а той се барикадирал в къщата и почнал да заплашва с оръжие. " Установено е, че той извънредно добре борави с огнестрелно оръжие . Бил е подготвен във френския легион, а може би и от български институции ", добави Цанков.

В Орешник са учудени от дейностите на Пачелиев и разясняват че след гибелта на родителите му, той живеел самичък . Понякога е стрелял с оръжията си, само че в никакъв случай не е бил опасност за близките. Няма и данни да е освидетелстван.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР