Обискираха къщи на рапъра Шон Диди Комбс, известен с псевдонима

...
Обискираха къщи на рапъра Шон Диди Комбс, известен с псевдонима
Коментари Харесай

Обискираха къщите на рапъра Пъф Деди /видео/

Обискираха къщи на рапъра Шон " Диди " Комбс, прочут с псевдонима си Пъф Деди, който е в центъра на правосъдни каузи за трафик на хора и полово принуждение.
Въоръжени сътрудници от Министерството на вътрешната сигурност влязоха в първокласни парцели на Източното и Западното крайбрежие на Съединени американски щати, като на видеозаписи се вижда по какъв начин хеликоптери кръжат над тях.
" По-рано през днешния ден отдел " Разследване на националната сигурност " (HSI) в Ню Йорк извърши правоприлагащи дейности като част от продължаващо следствие, благодарение на HSI в Лос Анджелис, HSI в Маями и нашите сътрудници от локалните правоприлагащи органи ", се споделя в изказване, публикувано от американските медии.
Агенцията не удостовери задачата на обиските, само че голям брой медии в региона на Лос Анджелис дефинираха първокласната резиденция в " Холмби Хилс " като обвързвана с Комбс. 
Изданието TMZ заяви, че разполага с фрагменти от обиска на първокласен парцел на брега на морето в Маями, обвързван с Комбс. Няма неотложно публично удостоверение за това какво е провокирало обиските.
Въпреки това те идват в миг, когато правният напън върху рапъра се усилва - против него са заведени най-малко четири правосъдни каузи, като обвиняванията датират от десетилетия.
През декември една жена упрекна Комбс в полово принуждение, потвърждавайки, че той и други хора са я изнасилили групово, когато е била на 17 години. В правосъдния иск се споделя, че Комбс и други мъже са я дрогирали, преди да я изнасилят неведнъж.
Комбс изрично отхвърля всички обвинявания против него.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР