Обиск бе извършен днес в късния следобед в кабинета на

...
Обиск бе извършен днес в късния следобед в кабинета на
Коментари Харесай

Обискираха кабинета на бившия сътрудник на френския президент Бенала

Обиск бе осъществен през днешния ден в късния следобяд в кабинета на някогашния чиновник на френския президент Александър Бенала в Елисейския замък в негово наличие, съобщи Агенция Франс Прес, като цитира президентството.

Бившият член на канцеларията на президента Еманюел Макрон - Александър Бенала, и служителят на президентската партия " Република напред " Венсан Краз бяха упрекнати в неделя в принуждение , откакто бяха снимани да нанасят побой на стачкуващи на 1 май в Париж.

Миналата седмица в. " Монд " разгласява видеозапис, на който се вижда по какъв начин Бенала, който носи полицейска каска и обозначения, влачи жена, а след това бие мъж при митинги на 1 май в Париж. По-късно френските медии разпространиха второ видео, показващо по какъв начин Бенала също по този начин малтретира дамата. Макрон уволни Бенала в петък, само че беше неодобрен, че не е подхванал дейности по-рано.
 
 БГНЕС

Първоначално Бенала е бил краткотрайно отхвърлен от служба, само че след това му е било позволено да се върне на работа . Макрон се е срещнал през вчерашния ден с членове на своето държавно управление, с цел да разиска въпроса, съобщи източникът.-->

Френските управляващи започнаха следствие против Бенала във връзка със снимания побой и му повдигнаха обвинявания , в това число за принуждение, интервенция в упражняването на социална служба и неразрешено обществено проявление на служебни знаци, показва АП.
 
 БГНЕС



По случая бяха упрекнати още четирима души -
Венсан Краз, който е работил за партията на Макрон и е бил с Бенала в деня на митингите, и трима служители на реда, обвинени, че нелегално са предали на Бенала фрагменти от събитията. Срещу Краз бяха повдигнати обвинявания в принуждение и му беше неразрешено да има оръжие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР