Обирът на футболисти, докато играят в мачове, не е изключение,

...
Обирът на футболисти, докато играят в мачове, не е изключение,
Коментари Харесай

В Мюнхен: Обраха Мюлер, докато той игра срещу Барса

Обирът на футболисти, до момента в който играят в мачове, не е изключение, а се трансформира в предписание в последно време.

Вестник Bild заяви, че къщата на Томас Мюлер е била атакувана този вторник, до момента в който нападателят е играл с Байерн против Барселона на Алианц Арена.

Бандитите са взели пари в брой, бижута и полезности. Накратко, плячка, оценена на към 500 000 евро.

В Испания, за разлика от Германия, обраните са доста. Последно пострада Пиер-Емерик Обамеянг. Точно преди да завърши подписа си с Челси, някогашният нападател на Барса претърпя грабеж в дома си в Кастелдефелс.

В този случай и габонецът, и фамилията му бяха вкъщи и бяха държани " в плен ". Заплашен с огнестрелни оръжия и стоманени пръти, Оба беше заставен да отвори сейфа, с цел да могат нарушителите да вземат някои бижута.

През 2018 година няколко професионални и съвършено проведени крадци влязоха в къщата на централния бранител Жерар Пике и по-късно на някогашната му жена Шакира в Есплугес де Лобрегат. Събитията се развиха без принуждение и без вреди, защото фамилията по това време не беше у дома.

Крадците се възползвали от мощна стихия, с цел да не не се разчуе за обира из квартала и отмъкнали полезности като бижута и часовници.

През ноември 2018 година Жорди Алба също претърпя грабеж в къщата си, като той и фамилията му бяха вътре в дома. Крадците влезнали през втория етаж на дома му в Ла Бонанова и съумели да измъкнат пари и бижута от сейфа, до момента в който играчът и фамилията му били на първия етаж.

През февруари 2019 година, до момента в който Бензема играеше в Ел Класико против Барселона на Бернабеу, къщата му беше обект на „ плячкосване с принуждение “ и управляващите показаха почитан член на албанската мафия като хипотетичен провинен за интервенцията.

Хоакин, нападателят на Бетис, претърпя грабеж в дома си в Симон Верде, в град Майрена дел Алхарафе, по време на дербито против Севиля през 2019 година Крадците се възползваха от обстоятелството, че нямало никой вкъщи, с цел да вземат някои полезности.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР