Обир на обменно бюро в Хасково. Сигналът е получен малко

...
Обир на обменно бюро в Хасково. Сигналът е получен малко
Коментари Харесай

Като на филм: Обраха обменно бюро в Хасково посред бял ден

Обир на обменно бюро в Хасково. Сигналът е получен малко преди обяд.

От полицията оповестиха, че занапред ще се открива какъв брой тъкмо пари са откраднати. По информация на обирът е станал през прилежащо помещение, където крадците са пробили стената. Преглеждат се видеокамери в региона.

Миналата година друго обменно бюро в Хасково беше обрано по сходен метод, откакто крадците направиха дупка в стената и отмъкнаха 90 000 лв..

Според локалния уебсайт, е проникнато в обмен бюро на ул. " Христо Ботев " зад Бизнесцентъра. Сигналът за обира е подаден от комшии малко преди 11 часа.

Вандалите са проникнали през прилежащото помещение на козметичния салон. От там е направена дупка в стената към обмен бюрото и е разрязана металната каса. По първична информация в нея е имало близо 20 000 лв..

Един от притежателите е бил на местопроизшествието и споделил пред xnews.bg, че при обира не се е присъединил СОТ-а. Освен сигнално охранителна техника е имало и видеонаблюдение. От записите на камерите се виждало по какъв начин двама мъже с шапки, без маски, отмъкват парите от металната каса.

Чейндж бюрото е част от верига известни обменни бюра в Града на Богородица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР