Обикновено водещите на прогнозата за времето излизат в ефир, за

...
Обикновено водещите на прогнозата за времето излизат в ефир, за
Коментари Харесай

И ТОВА СЕ СЛУЧИ: ТВ синоптик се изпърдя в ефир! Видеото навъртя хиляди гледания!

Обикновено водещите на прогнозата за времето излизат в ефир, с цел да ни опишат какво ни чака - сняг, горещини или снегове, само че тъкмо този метеоролог очевидно избира ветровете. В една или друга степен. Това видео с основния метеоролог на телевизионния канал WPMI NBC 15 Крис Дан стартира напълно обикновенно, написа MIrror, представено от Блиц.

Водещият споделя, че жителите на Съединени американски щати ги чака един в действителност спокоен уикенд, само че в действителност самият той се оказва надалеч от думата "тих ". Обявявайки какви ще бъдат температурите, той замълчава за момент, прави крачка обратно, леко се накланя и в този миг се разнася недоверчив тон, тъкмо като при изпускане на газове.

След всичко той продължава с описанието на прогнозата и се усмихва все едно нищо не се е случило. За разлика от феновете, които са съумели да заловен "пърдящия "момент с мобилните си телефони и се скъсват от смях зад кадър. Те са разгласили видеото в мрежата, където то има към този момент хиляди гледания.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР