Обикновено в търсенето на най-добрите плажове в света се залага

...
Обикновено в търсенето на най-добрите плажове в света се залага
Коментари Харесай

Слънчев бряг влезе в Топ 100 на световните плажове

Обикновено в търсенето на най-хубавите плажове в света се залага на образното им обаяние - тънък пясък и чиста синя вода.  

Това е първата селекция, която се уголемява и включва разнородни критерии, като да вземем за пример цената за локалната общественост, оферти за метод на живот и културно значение, оповестява Beach Atlas, представени от БТВ. 

В тазгодишната ранглиста, на 84-а позиция се подрежда плажната линия на Слънчев бряг. 

Първите 3 позиции заемат надлежно: Бора Бора; Болдърс бийч (ЮАР); Уайкики бийч (САЩ).

Няколко са критериите, по които се правят оценка плажовете:

Класическа хубост: Плажове, които въплъщават обичайния облик на идеалната картичка с тънък златист пясък, чиста синя вода и живописни пейзажи. 

Парти и начин на живот: Помислете за Ибиса с нейния знаменит нощен живот и енергични празненства на плажа или за Дубай, който въплъщава лукса на плажа със своите извънредни курорти и изискана атмосфера. 

Разнообразие, тъждество и приобщаване: Приобщаващи плажове, които подсигуряват, че всеки клиент се усеща показан и удобно, без значение от неговия генезис, еднаквост или качества.

Природно многообразие: Този аршин отбелязва разнообразието на естествените плажни линии - от езера и речни крайбрежия до неповторими формирания. Той също по този начин акцентира богатата флора и фауна, наблягайки екологичното благосъстояние на тази среда. 

Общност: Плажове като Копакабана в Бразилия са неразделна част от идентичността и обществения живот на своите градове. Те не са просто туристически атракции, а места, където процъфтяват локалната просвета и публичният живот.

Културна значителност: Плажове с историческо значение или мощно наличие в поп културата, в това число увековечени в киното. В него се показват плажовете, които са си спечелили културна известност, надхвърляща естествената им хубост.

Как се прави подборът? Процес на асортимент е композиция от мненията на специалисти по пътувания и инфлуенсъри, като е учреден на данни и е мощно повлиян от човешкия опит. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР