Обикновено в края на годината всички, включително и изпълнителите, се

...
Обикновено в края на годината всички, включително и изпълнителите, се
Коментари Харесай

5 песни, с които да изпратим 2022 г.


Обикновено в края на годината всички, в това число и изпълнителите, се отдават на отмора и се любуват на коледните празници в компанията на най-близките си хора. Това и повода по това време на годината да не излиза доста нова музика. Да не кажем съвсем никаква.
 Нора Джоунс, The Offspring, Алиша Кийс, Сиа, Backstreet Boys, Лизо - 5 коледни песни от 2022 година
5 коледни песни от 2022 година

И едно парче бонус за Весела Коледа

За да изпратим 2022 година обаче въпреки всичко успяхме да подберем пет нови части, които издадоха някои от артистите през миналата седмица. Песни, с които да изпратим актуалната и да се " гмурнем " с нови сили в идната година. 

Започваме с Ава Макс , която показа най-новия си сингъл - " Dancing " s Done " - ария, напомняща за танцовите и диско чувства от 80-те години.

Парчето е написано от Макс, съвместно с първокласен състав от създатели на песни и продуценти, носители на премия Грами, между които и Хенри Уолтър. Той е виновен за едни от най-известните части на Майли Сайръс и Maroon 5. " Dancing " s Done " е най-новата ария от идния албум на Ава Макс - Diamonds & Dancefloors, който се чака да излезе на 27-ми януари. 

Продължаваме с Tiesto , който обедини сили с мултиплатинената певица и композитор Tate McRae и с новия свръхлуксозен курорт в Дубай - Atlantis The Royal, с цел да сътвори новия си сингъл " 10:35 ".

Tiesto също по този начин анонсира издаването на дълго чакания си албум - Drive, който ще бъде пуснат на 24-ти февруари 2023 година дружно с визуализации, въодушевени от надпреварите на Формула 1. 

И напълно в последните часове излезе нещо ново от Metallica . Става дума за един необикновен акустичен кавър на " It`s Killing Me " на UFO от 1981 година Записът е скорошния им концерт в Лос Анджелис на 16 декември. 

Новият им албум 72 Seasons пък чакаме с неспокойствие на 14 април 2023 г. 
 Бионсе, Стив Лейси, The Weeknd - 10 от най-хубавите песни на 2022 година
10 от най-хубавите песни на 2022 година

Силна година за Бионсе

Германските визионери Lord of The Lost приключват 2022 година с нещо огромно, като издават своя осми студиен албум - Blood & Glitter д нес, 30 декември. 

След дълготрайно турне през годината, в това число като специфичен посетител на Iron Maiden, и огромният триумф на групата с последния им албум Judas, Lord of The Lost прави огромна смяна - както образно, по този начин и тематично. И звучи даже още по-добре. 

Миналия петък (23 декември), M Huncho зарадва почитателите си с нов сингъл, озаглавен " Hear No Evil (For The Money) ", преди да го последва с " See No Evil (Run It Up) " на идващия ден.

На Коледа (25 декември) той затвори трилогията с " Speak No Evil " - предложение, продуцирано от Swae и ECY, което събра в едно нагласата за живота на рапъра - с върховете и паденията, които са неизбежни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР