Обикновено управляващото мнозинство и парламентарното мнозинство трябва да даде тази

...
Обикновено управляващото мнозинство и парламентарното мнозинство трябва да даде тази
Коментари Харесай

Нинова с тежки обвинения към властта, обеща да ги разглоби

Обикновено ръководещото болшинство и парламентарното болшинство би трябвало да даде тази сигурност, непоклатимост и вероятност на народа и на страната. Какво направи ръководещото болшинство в края на годината и какво ни сервира през последните дни? Този въпрос зададе от парламентарната естрада лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация във връзка началото на зимната парламентарна сесия.

" Общественото пространство е наситено в последните дни само с диалози за ротация, кой министър ще отпадне, по какъв начин ще се избират регулаторите. Управляващото болшинство не изневери на себе си! Шест месеца ни занимава единствено с разпределение на порциите във властта, на намиране на постове, на кавги между тях, които стигнаха до подобен връх – взаимно да се упрекват кой е по-корумпиран – ръководителят на Здравната каса или заместникът му, което докара до оставката и на двамата ", уточни Нинова.

" За страдание в днешните заявления ръководещите акцентираха най-вече на това, което следва – регулатори, порции във властта, преодоляване на страната към този момент през законите и през Конституцията ", означи Нинова.

Тя се възмути особено от това, че се готви ремонт на паметника на Альоша в Пловдив. " Вече има предложение от ПП-ДБ. Режете историята, само че не можете да нарежете паметта на българския народ ", предизвести лидерката на Българска социалистическа партия.

" За нас 2024 година би трябвало да е годината на демонтиране на сглобката в името на положителното на България ", акцентира в умозаключение Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР