Обикновено това са хора, които имат пряк контакт с птици

...
Обикновено това са хора, които имат пряк контакт с птици
Коментари Харесай

Зловеща Зараза Се Шири В България, Масово Изтребление!

Обикновено това са хора, които имат директен контакт с птици и не съблюдават главните хигиенични правила, добави той. Искаме да предотвратим болестта да се придвижва от едно обитаемо място в друго. Ветеринарните управляващи провеждат заличаване на всички птици в засегнатите ферми, както и в трикилометровата зона в близост. Други ограничения се подхващат и в 10-километровата зона към огнище на болестта, съобщи доктор Кунчев.

По думите му даже елементарната термична обработка – печене, варене, прави безвредна храната. Засега най-често хващаме риновируси, само че групата на респираторните вируси е огромна.

За момента няма засечен грипен вирус освен у нас, само че и в Европа. На този стадий няма заплаха от грипна зараза. Голяма е вероятността грипната зараза да ни изненада – това влиза в характерностите на грипния вирус. Ваксината при всички случаи обезпечава предотвратяване и по-леко протичане на настинката. Към момента означаваме, че ползата към грипната ваксина е доста по-голям, сподели още доктор Ангел Кунчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР