Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават

...
Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават
Коментари Харесай

Мангъров: Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават политици

Обикновено тези, на които не им върви в специалността, стават политици. При мен казусът е различен.

„ Който желае да се имунизира, дано го направи. Няма проблем от моя страна, само че го прави на своя отговорност, тъй като доста желае, обича или тъй като доста го е боязън ”. Това съобщи доцент Атанас Мангъров в студото на „ Неделята на NOVA ”.

Той е безапелационен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от популацията на света минат през COVID-19 – по натурален или по неестествен метод. „ Когато се получи този % от популацията, които да имат имунен отговор против този вирус, нещата ще стартират да затихват ”, сподели той.

„ Не съм член на АБВ. Аз съм с тях и те са с мен. Никога не съм имал предпочитание да се наемам политически. Това, което се случва, се случва по невола. Оказа се, че аз съм от едната страна на бариерата, а там е много пусто. Едни от дребното, които бяха там, бяха хората от АБВ. Не съм се стремил към това ”, разяснява още Мангъров.

И добави: „ Обикновено на тези, които не им върви в специалността стават политици. На мен ми върви в специалността и не съм имал такова предпочитание ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР