"Обикновено проверявам в Google имената на клиентите си. Сигурно съм

...
"Обикновено проверявам в Google имената на клиентите си. Сигурно съм
Коментари Харесай

Адвокатът на "Валиумния изнасилвач" разкри шокиращи неща за него

"Обикновено ревизирам в Гугъл имената на клиентите си. Сигурно съм го чукнал, само че съм сбъркал, че не го изследвах по-добре ", това описа пловдивският юрист Стефан Колев.

Именно той е записал компанията на Валиумния изнасилвач Йохан Фредерик Стелингверф, написа "Трафик ".

На адреса на адвокатската фирма на Колев през днешния ден се води седалището на компанията на Стелингфер „ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДАБЪЛ Ю УАЙ ЕЛ” ЕООД /VWYL LTD/, среща се на ул. "Райко Даскалов " 68 в Пловдив.



Колев предлага услуги за вписване на компании и данъчно право на задгранични жители в България.

През 2016 точно посредством уеб страницата му Йохан прави връзка с него. Уговарят си среща в Пловдив, където беседват за желанията на Йохан да се откри в страната.

"Потърси ме за общи въпроси по установяването си в България. После обаче загубихме връзка, тъй като явено е решил в София да остане. После предходната година януари-март ме потърси още веднъж във връзка с въпроси за регистрация на компания ", уточни Колев.

На 17 май 2019 компанията е публично вписана в търговски указател, където се изброяват разнородни действия - от бизнес с парцели до туризъм, както и всички търговски действия незабранени от закона.

Седалището и адреса на ръководство на компанията на Йохан Фредерик Стелингверф е офисът на юриста, разположен в постройка на метри от съда в Пловдив. На въпроса за какво е записано по този метод сдружението, Колев отговори:

"Аз поех някакъв ангажимент към него. Но нали знаете, задължението постоянно би трябвало да има две страни. Идеята бе, в случай че той стартира нещо, да мога да го съставлявам. Тук имаме счетоводители, които могат да му оказват помощ в счетоводното обслужване ".

Оказва се, че на този адрес са регистрирани най-малко 20 компании, сочи информация в регистрите. Колев изясни, че за следващи дейности той би трябвало да бъде акредитиран от клиента си, само че такива дейности не са подхванати от страна на Стелингверф.

"Не знаех за тази компания до скоро, че към момента е на моя адрес. Предположих, че си е намерил някъде в София, тъй като той си живееше там.

Имаше някакво предпочитание за започване на работа с мен, може би му харесах в един миг като човек. Чужденците се доверяват на хора, които приказват британски като мен... и може би реши, че с мен ще му е елементарно да работи.

Но аз нямам доста време да се занимавам с елементи свъзани с активността ", уточни Колев.

Адвокатът твърди обаче, че нещата не са потръгнали, по този начин както са считали двете страни. Той изрази подозрение, че не са имали "сработване " за областите, в които могат да си бъдат потребни. Холандецът изчезвал за дадени интервали, след това отново се появявал.

"Той искаше бизнес и ме помоли за помощ. Първоначално смятах да му спомагам, само че имах доста работа, а и виждам всеки клиент да се оправя самичък с по-дребните неща, тъй че може да се каже, че го понатирих.

Искаше да работи в областта на недвижими парцели и туризъм ", изясни юрист Колев.

За турагенция обаче е нужен лиценз от Министерството на туризма.

С подобен компанията не разполага и до ден сегашен, макар че Стелингверф даже е създал уебсайт, в който предлага предложения за тур в София и тур в България, обхващаш София, Перник, Велико Търново и Варна.

Софиянка, ходила на среща с "Валиумния изнасилвач ", направи потресаващи разкрития

"Нашата водеща полезност е "Don't Waste You Life " / "Не губете времето си "/, кратко dwyl. Ние живеем в общество, което изисква доста от нас. Времето лети. Редуват се положителни и неприятни времена.

Сега използвайте времето, с което разполагате, с цел да извършите нещо с живота си. Искаме да ви помогнем в това. Ние организираме екскурзии в България и можем да ви помогнем с покупката на недвижими парцели в България.

Разгледайте нашия уеб страница и се запознайте с нас и нашите услуги "

Това обръщение посреща посетителите на уеб страницата на Стелингверф.

"Нищо не знам за нещата, които в този момент излизат в медиите ", уточни Колев. Не пожела да разказва персонално клиента си под предлог, че всекидневно работи с доста чужденци и не помни всеки какъв е, само че го дефинира като много ерудиран.

Той изясни, че не е разпитвал холандеца с какви средства и капитали разполага, нито какъв вид финансиране ще употребява за бизнес начинанията си. Знаел е единствено, че си търси бизнес сътрудници.

Последно Стелингверф и Колев имат контакт през септември, когато Валиумният изнасилвач желае като шеф на компанията да бъде вписан 20-годишният сърбин Денис Айдинович.

Йохан-Фредерик Стелингверф е жител на Холандия. Роден е на 27.02.1981 година в Лейден, Нидерландия и се подвизава в България с холандски паспорт.

По прочут е в интернационалната преса като "Валиумният изнасилвач ". Срещу него има десетки подадени сигнали за обезчестяване на дами, откакто са били упоени. Подвизава се в Холандия, Малта, Полша, Испания и Бразилия.

През 2016 откакто е търсен от управляващите и е избягал в Южна Америка, бива хванат и наказан в Хага за две изнасилвания и едно нахлуване на 5 години и 8 месеца затвор.

Както БЛИЦ първи писа, сега е обвинен за обезчестяване и пребиване на млада жена в София, като съдът го пусна под домакински арест.

Не е открито да има душевен болести.

В професионален проект Стелингверф е работил като учител по география и стопанска система в учебни заведения в Рийнсбург, Нордвейк, Амстердам и Хага, само че е уволнен.

След това е бил докторант и помощник във факултета по бизнес -администрация в университета в Гронинген и в университет в Амстердам. Подвизавал се е и като модел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР