Обикновено не можете да губите мазнини само от една област

...
Обикновено не можете да губите мазнини само от една област
Коментари Харесай

Как да премахнем мазнините в долната част на корема по здравословен начин

Обикновено не можете да губите мазнини единствено от една област на тялото си целеустремено, тъй че тонизирането на долната част на корема нормално значи загуба на мазнини като цяло. Няколко основни стъпки за това включват уравновесена диета, постоянни извършения, пиянство на доста вода и задоволително сън.

Тялото на всеки човек има собствен неповторим метод за струпване на мазнини и при доста хора долната част на корема е склонна да натрупва мазнини.

Това може да се дължи на разнообразни фактори като генетика, диета, инфектиране и избор на метод на живот.

Постигането на понижаване на мазнините по корема изисква самообладание, само че има тактики, които можете да употребявате, с цел да подобрите процеса.

Отървете се от мазнините в долната част на стомаха

Като начало е значимо да отхвърлите концепцията за понижаване на мазнини в избрани елементи на тялото. Изпълнението на безчет повторения на тонизиращи извършения за стомаха може да усъвършенства стегнатостта на талията ви, само че не подсигурява понижаване на мазнините.

Упражнения като кардио, йога и коремни преси сигурно могат да тонизират мускулите ви и да укрепят долната част на корема, само че не могат да отстранен локализираните мастни натрупвания.

Единственият метод да загубите мазнини в долната част на корема е да загубите мазнини като цяло. Калориен недостиг оказва помощ за това.

Как да създадете калориен недостиг

В основата си основаването на калориен недостиг може да се схваща като главно математическо уравнение: Изразходвате ли повече калории, в сравнение с приемате всеки ден? Ако отговорът е да, тогава сте в калориен недостиг.

Според Mayo Clinic изгарянето на остатък от 3500 калории се равнява на загуба на 1 кг мазнини.

Като поддържате недостиг от 500 калории, реализиран посредством композиция от диетични корекции и физическа интензивност, можете да очаквате да губите почти 0,5 кг мазнини на седмица.

Струва си да се означи, че за множеството хора опитът да изгубят повече от 1,2 кг мазнини на седмица включва съществено ограничение на калориите и не се предлага.

Диета за унищожаване на непотребните мазнини от корема

Консумирането на повече калории спрямо това, което изгаряте, може да усили вероятността от развиване на висцерална лой, която постоянно се натрупва към корема.

За да подпомогнете загубата на тегло, е значимо да изберете верните храни. Препоръчително е да избягвате или ограничавате мощно модифицираните храни с високо наличие на рафинирани захари и бели брашна, защото те са свързани с неустойчивост на кръвната захар и инфектиране в храносмилателния тракт.

Вместо това се фокусирайте върху включването на здравословни източници на протеини и фибри в диетата си. Кръстоцветните зеленчуци като броколи, къдраво зеле и карфиол са богати на хранителни субстанции и могат да оказват помощ за поощряване на чувството за задоволеност.

Протеинът е потребен за повишение на издръжливостта и силата, без доста да прибавя калории към дневния ви банкет. Помислете дали да не включите в храненето си източници на протеини като твърдо сварени яйца, постно месо, фасул и варива, ядки и семена.

Изкуствено подсладените питиета, в това число енергийни питиета и диетични газирани питиета, би трябвало да се заобикалят или лимитират. Вместо това изберете противовъзпалителни питиета като неподсладен зелен чай и вода.

Как да се отървете от мазнините в долната част на корема с извършения

Високоинтензивните интервални тренировки (HIIT), известно като форма на упражнение, което включва къси прояви на интензивна интензивност, се свързва с понижаване на мазнините при възрастни с по-високо телесно тегло.

В изследване възрастни, които са взели участие в HIIT тренировки три пъти седмично, са постигнали сходни резултати спрямо тези, които са правили ежедневни 30-минутни сесии с умерено кардио. Учените акцентират значимостта на поддържането на рутинните извършения в дълготраен проект за сполучливи резултати.

Можете да проследявате интервалите си благодарение на хронометър или особено приложение. Изберете извършения като спринтове, бърпи или други кардио придвижвания и натоварете тялото си с оптимално изпитание за най-малко 45 секунди.

Направете отмора от 45 секунди, преди да повторите упражнението за допустимо най-вече повторения в границите на 45 секунди. Повторете тази верига с пет до седем разнообразни извършения.

За поощряване на изгарянето на мазнини се предлага да започнете с HIIT или кардио подготовка, преди да преминете към други извършения, като повдигане на тежести или пилатес.

Увеличаването на сърдечната периодичност преди да се занимавате с други типове извършения може да усъвършенства успеваемостта на вашата подготовка.

Промени в метода на живот за намаляване

В допълнение към фокусирането върху диетата и упражненията, използването на разнообразни промени в метода на живот може да подкрепи вашите старания за намаляване.

Положителните привички имат вълнообразен резултат, което значи, че като включите една или две здравословни промени в всекидневието си, става по-лесно да възприемете повече с времето.

Обмислете следните оферти:

  • Останете задоволително хидратирани, като пиете доста вода.
  • Включете повече вървене в ежедневните си действия.
  • Практикувайте умишлено хранене и се стремете да ядете по-бавно.
  • Ако сте пушач, дайте приоритет на отказването, преди да предприемете проекти за ограничение на калориите. Отказването на цигарите може да направи вашите тренировки по-приятни и ефикасни, в допълнение към многочислените други изгоди за здравето, които предлага. Въпреки че отказването може да съставлява предизвикателство, консултацията с доктор може да помогне за основаването на персонализиран проект за прекъсване.
  • Стремете се да спите задоволително, когато е допустимо. Неадекватният сън може да увеличи равнищата на стрес и се свързва с наддаване на тегло.

Как да се отървете от мазнините в долната част на корема след раждане

След бременност постигането на тонизирани коремни мускули може да съставлява спомагателни провокации. Преди да започнете каквато и да е диета или режим на извършения, е извънредно значимо да получите позволение от доктор.

Обичайно е да имате отпусната кожа или спомагателен пласт мазнини към региона на корема след бременност, изключително в случай че сте претърпели раждане със секцио.

По време на бременност наддаването на тегло е типично, а след раждането е обикновено да се задържат спомагателни мазнини като енергиен запас за кърменето и процеса на възобновяване.

Това е натурален инстинкт на тялото и е значимо да сте търпеливи със себе си.

Като цяло можете да следвате сходни протоколи за намаляване, както преди бременността, с няколко изключения.

Избягвайте ограничението на калориите, до момента в който кърмите, защото това може да повлияе на производството на мляко.

Причини за мазнини по корема при мъже и дами

Разпределението на мазнините по корема може да бъде повлияно от пола. Жените са склонни да натрупват мазнини в долната част на корема заради фактори като хормони, генетика и възраст. В някои случаи намаляването на мазнините в тази област може да бъде предизвикателство.

Въпреки това, без значение от пола, главният метод към отслабването остава еднакъв за всички.

Заключение

Насочването и съответната загуба на мазнини от една съответна област на тялото не е допустимо. Постигането на здравословно понижаване на мазнините по корема изисква цялостна загуба на тегло.

Извършването на извършения за подсилване и тонизиране на коремните мускули, следването на здравословно хранене и включването на позитивни привички в метода на живот способстват за процеса на намаляване на талията ви.

Прочети още

  • Абдоминално затлъстяване
  • 25 Съвета за плочки на корема – Хранене за плосък стомах
  • 10 извършения за стомах за крепко и красиво тяло
  • Най-добрите способи за намаляване в корема по време на менопауза
  • Как да отслабна в корема? Вижте 20 ефикасни съвета (подкрепени от науката)
Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР