Обикновено, когато мислите за раздяла, се натъжавате. Раздялата се свързва

...
Обикновено, когато мислите за раздяла, се натъжавате. Раздялата се свързва
Коментари Харесай

Знаците, че е по-добре да се разделите... за дълго

Обикновено, когато мислите за разлъка, се натъжавате. Раздялата се свързва с разрушени сърца, с депресираща музика, с ястие на нездравословна храна и невъздържание с алкохолните натипки… Но единствено тъй като раздялата е печален в миг от живота, не значи, че е нещо неприятно като цяло.
Всъщност има обстановки, при които слагането на завършек на връзката, в действителност ще ви накара да се чувствате по-добре, а в дълготраен проект и по-щастливи.
В края на краищата най-важното нещо е вашето прочувствено благоденствие. А ето и знаците, че е време да се измъкнете от нездравословната си връзка:
1. В връзките ви има серийни „ инциденти”, които ви вършат нещастни
Очевидно тук става въпрос за сътрудник, който се оказва сериен лъжец и… постоянно ви изневерява. Възможно е половинката ви да не ви кръшка, само че по различен метод от време на време да ви предизвиква прочувствени паники и проблеми (свързани с финансови въпроси, неистини, зависимости и т.н.). В този случай най-добре е да се оттървете от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Кратък любовен тест разкрива доста секрети! Само след минута ще се изненадате от резултата
2. Партньорът работи зле на нервите ви
Естествено и обикновено е да се карате понякога с половинката си. Съвсем друго е, в случай че сътрудникът ви ви нервира непрестанно и даже не можете да търпите дишането му. Ако всичко, което прави или не прави вашият сътрудник ви нервира, то вие към този момент не обичате този човек и е безсмислено да живее по този начин. По-добре е просто да прекратите връзката, в сравнение с да агонизирате.
3. Вече не ви се прави секс с този човек
Всички взаимоотношения имат своите полови стихии и затишия, само че в случай че към този момент въобще не ви се прави секс с колегата ви и даже мисълта за неговото/нейното допре, ви кара да настръхнете от неприятно възприятие, просто тази връзка към този момент не е за вас.
4. Партньорът ви ви тормози, насилва и/или манипулира
От всички аргументи за преустановяване на връзка, тази е може би най-важната. Ако имате връзки с човек, който злоупотребява с вас по някакъв метод, то би трябвало да си тръгнете неотложно. Не чакайте месеци и години – махнете се допустимо най-бързо.
5. Не вярвате в бъдещето си с този човек
Ако когато си пандизите очите, си представяте бъдещето си без вашия сегашен сътрудник, то може би ви е време за смяна допустимо най-скоро. Прекратете актуалната си връзка, с цел да имате време да откриете точния човек, с който да имате идентични цели и фантазии. Все отново една значима част от взаимоотношенията е вярата и вълнението за общото бъдеще.
6. Чувствате се тъжни
Ако чувствате сърцето си празно, би трябвало да бъдете почтени със себе си и половинката си и да ѝ признаете, че не сте щастливи с връзката ви. Да, раздялата може да бъде в действителност мъчно нещо, само че да е неизбежно и вярно. Колкото по-скоро прекратите връзките си, толкоз по-бързо и двамата с сътрудникът ви ще можете да преминете напред с живота си и да намерите по-голяма обич. Точно това заслужавате!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР