Обикновено херпесът се причинява от вирус, наречен херпес симплекс. Освен

...
Обикновено херпесът се причинява от вирус, наречен херпес симплекс. Освен
Коментари Харесай

Премахнете херпеса с тази лесна рецепта

Обикновено херпесът се предизвиква от вирус, наименуван херпес симплекс. Освен това се появява, когато нашата имунна система стартира да отслабва. Херпесът може да докара до бодърствуване, главоболие, раздразнителност, понижен вкус, гадене, нараснала температура или болежка в региона на гръбначните мускули, само че всички тези признаци изчезват в границите на 3-5 дни.
И това е забавно: Най-честите болести на устните през зимата - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to. Ако желаете да се отървете от този проблем допустимо най-бързо, тогава използвайте следното лечебно средство. Нанесете малко количество смес от пчелно млечице върху засегнатата зона. Оставете да работи няколко минути, без да отмивате. Повтаряйте процедурата всеки ден до цялостното унищожаване на херпеса. Тинктурата от пчелно млечице съдържа кобалт, магнезий и аминокиселини.
И това е забавно: Преборете гениталния херпес с тези 5 натурални средства - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to. Тя има антивирусни и антиинфекциозни свойства, които защищават от контаминация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР