Обикалям страната и гледам - пътища не се правят, пари

...
Обикалям страната и гледам - пътища не се правят, пари
Коментари Харесай

Борисов: Радев е убиецът на Севера,няма по-подготвен от мен

" Обикалям страната и виждам - пътища не се вършат, пари няма. За избори дават 135 млн., за пътища - 100 млн - това е режимът на Радев. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на Перперикон, където се изкачи дружно с младежи от партията, водени от ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев.

Те се срещнаха с проф. Николай Овчаров, който им демонстрира последните археологически открития на обекта. Професорът подари на Борисов своя книга за Перперикон и сподели, че с помощта на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възобновени и отворени за туристи, като се похвали, че " Нешънъл Джиографик " идват да снимат на Перперикон. Проф. Овчаров описа на младежите от ГЕРБ историята на селището и съобщи, че най-големите средства за плановете са получавани по времето на ръководството на ГЕРБ.

Кандидатурата на ГЕРБ за президент към този момент е ясна, само че би трябвало да спрем да се занимаваме с дребнотемие, отговори Борисов на въпрос дали са подготвени с претендента.

" Професорът приказва какъв брой доста е направено. А вие видяхте в Народното събрание здрава коалиция. А за какво не направиха държавно управление, откакто имат и болшинство за бюджета. Не беше разяснено на хората, че актуализират миналогодишния бюджет. Логиката е, че партиите, които гласоподаваха, водени от Движение за права и свободи, гласоподаваха единствено за няколко месеца бюджет. А за какво не го направиха за цялата година, да забележим сметките по какъв начин ще им излязат. Само направиха изборите на Радев. 135 млн. лева неверно изхарчени пари за новите избори ", разяснява Борисов.

" А за пътищата и цялата пътна сигурност - 100 млн. лева и виждам, че въобще не се оправят мантинелите, никаква сигурност ", съобщи Борисов.

" Как ще създадат държавно управление? Обвиняват се в пазаруване на депутати, палячовци се назовават. Другите пък оповестиха, че третите са прасе касичка и единствено митниците ги интересуват. Е, по какъв начин за 3 месеца ще се заобичат. Тогава няма да създадат държавно управление и Радев ще упрекна партиите и ще излезе изсъхнал ", разяснява Борисов на въпрос за идните избори и напомни, че стоят 3 млн. ваксини, а пандемията не стихва, тъй като хората не се ваксинират.

Според Борисов е неточност при тази коалиция в Народното събрание, да се върви на избори.

" Можеха да си създадат държавно управление и да одобряват бюджет за идната година. А в този момент два месеца ще слушаме отново кой крив и кой прав, и още 135 млн. лева за избори ", разяснява той.

" Кандидатурата за президент е ясна, само че се надявам да спрете да се занимавате с маловажни неща. За мен не е значимо, тъй като тези популисти и изключително Радев, който говореше какъв брой е значимо е да се броят квитанциите, в този момент не споделя нищо и не се одобри. Това значи, че отново в случай че не им стига нещо, ще го броят два-три дни и ще си завоюват изборите. Знам, че съдията е платен ", отговори Борисов на въпрос за дали ГЕРБ са подготвени с претендента за президентските избори.

" Тези държавни управления единствено обслужват олигархията. Радев нарушва конституцията и не в профил канадски жител, рекетира и Народното събрание, споделя им какво да вършат ", разгласи Борисов.

Според него в случай че желаят да вършат партия, Петков и Василев да се явят на избори, вместо като назначени министри да харчат подготвени милиарди, които са били събрани от ГЕРБ.

" Нищо не се случва в стопанската система. Виждат се единствено протестиращи браншове във всеки отрасъл. Кое е сполучливото? Само им се прави страховита реклама и се дават големи пари за това ", сподели Борисов. Той разгласи, че съжалява, че рационален човек като Николай Василев е трябвало да е министър председател и съжалява, че не е съумял този кабинет на Има Такъв Народ.

На въпрос дали ще се яви за президент, Борисов разгласи: " Този пост не ми е бил забавен. Аз обичам да видя, като се обърна, какво сме създали с нашия труд. Знам, че по-подготвен от мен за министър председател няма и по тази причина е тази гняв против мен. Защото те всеки ден демонстрират, че не могат. Йорданов сподели, че всички били лицемери, само че има ли по-лицемерно от това да гласуваш с тези партии в Народното събрание като един, щом те са желали да те подкупват и да си разцепват партията?

" Моя работа е по кое време ще разглася кандидатурата. И на Изпълнителната комисия. Скоро ще бъде, само че аз желая да има една обща кандидатура на демократичната общественост против диктатурата на Радев и тя ще е сполучлива. ГЕРБ е демократична партия. Сега младежите си предлагат претенденти, през вчерашния ден приказвах и с ПГ и те да предложат. И на общинските събрания в структурите също събират. До седмица-две ще излъчим. Но за какво не одобриха да се броят квитанциите в секциите - тъй като ги е боязън, че ще ги хванем, че отново ще излъжат на изборите ", съобщи още Борисов.

" Водим диалози с други демократични обединения и ще е най-добре да имаме общ претендент. Ще е хубаво да има общоотдалечена двойка, която да може да сплотява ", сподели Борисов.

На въпрос за чата с основния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов Севделина Арнаудова отговори, че има връзка и с Мая Манолова, и с Радев и с жена му Десислава Радева даже.

„ Не надзървам на никой в телефоните. Моята просвета е такава “, уточни Борисов.

„ Затова ще ѝ вземем като моя телефон. Нито има човечета и иконки, нито нищо. А Христо Иванов с Лозан Панов дали си чати? А за Пламен Узунов с торбичката няма ли да питаме Радев, за чата на Пламен Узунов със съдиите, които му пращат авансово да покаже на Радев правосъдни решения? Скарах ѝ се и ѝ споделих към този момент с изключение на с мен с никакви други мъже да не си пуска сълзички, муцунки и други. С Мая Манолова може, тъй като и аз съм си чатил с нея, “ съобщи Борисов.

От своя страна Севделина Арнаудова съобщи, че за 15 години има координатите и телефоните на доста хора от общественото пространство.

„ Имам преписка с госпожа Манолова, Христо Иванов, даже с президента Радев, със брачната половинка му Деси Радева. Кое не е естественото с този чат? В действително време се излъчваше комисията. Обсъждахме кой се е изказвал. Той е основен прокурор, само че всеки може да разисква всичко. Не укривам, че познавам основния прокурор, имали сме десетки събития дружно “, уточни тя.

На въпрос за спрените инфраструктурни планове и най-много Автомагистрала " Хемус ", Борисов избухна:

" Румен Радев е палач на Севера и Северозапада. Спряха и тунела под " Петрохан ". Всичко на тази автомагистрала е законно и това е реката, която ще избави Северна България. Друго няма какво да кажа! Вижте автомагистралата и питайте какво значи за хората това! Щеше до две години да стане и да вървим и до Видин по нов път. А в този момент - нищо! " Той счете, че на цената на изборите Хасково, Кърджали и Ямбол са щели да имат нови околовръстни пътища.

На въпрос подготвен ли е още веднъж да бъде министър председател, Борисов съобщи: „ Аз знам, че по-подготвен няма. Неслучайно е тази гняв против мен и ГЕРБ. Всеки ден те демонстрират, че не могат “.

„ Лично моя работа и на Изпълнителната комисия е по кое време ще обявим кандидатпрезидентска двойка. Скоро ще я обявим “, съобщи Борисов. По думите му ГЕРБ е доста демократична партия и сега младежите си кандидатират няколко претендента. Според него след седмица – две двойката ще бъде излъчена.

Източник: Епицентър

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР