Обидно ми е, че една такава девойка е служителка на

...
Обидно ми е, че една такава девойка е служителка на
Коментари Харесай

Ботьо Ботев с тежки думи: Обидно ми е, че една такава девойка е служителка на МВР

Обидно ми е, че една такава госпожица е служителка на Министерство на вътрешните работи. Това разяснява пред Нова тв топкриминалистът Ботьо Ботев. Според него, " чадър " върху Георги Семерджиев е имало.

" Недопустимо е автомобилът на Георги Семерджиев при един подобен тежък случай да седи навън, без да е охраняван. Аз го приписвам повече на шока от самия случай, който е тежък и очевиден. Не би трябвало да е по този начин, а да е на място на следствената работа, има място там, знам, и да бъде гарантиран предвид на всички дейности, които би трябвало да се създадат. Сега това може да бъде употребявано от юристите на Семерджиев ".

" Никакъв надзор на службите, които би трябвало да дават отговор по тази причина няма. Каква е ролята на тази госпожица полицайка, в началото още преди да се даде публичност на случая изтече информация, че в колата е имало жена. Коя е тази жена, в случай че е полицайката, най-вероятно, както се оказва, тя прикрива осъществяване на закононарушение, а на никое място не се приказва по тази причина. Тя ли е била, какво е правила в колата. Не е закрепено това и аз бих сложил въпроса - за какво? На мен ми е обидно като виждам, че една такава госпожица, извинете, че го споделям грубичко, то е реалност - може да бъде служителка на Министерство на вътрешните работи. И тук се слага въпроса - тя е общувала с хора, би трябвало да се прозрят някои неща, вижте външният й тип ", сподели още Ботьо Ботев.

" В тази обстановка не можем да приказваме, че всички са " пробити " и това са негови хора на Семерджиев и го прикриват. Трудно ми е да отговоря и дали това момче е дребна риба. Бих сложил нещата по-генерално - той единствен ли е ", попита още Ботев.

Според него, сходните случаи стават извънредно доста и будят социална значителност. " Най-същественото е това, че в редица знакови случаи всичко се замита и няма на практика резултат на предварителна защита и наказване, съгласно закона. В известна степен да, има хора, които се поддават на тези неща ", заключи Ботев и даде образец: " Да вземем Йоско от Сливен. Известна фигура в наркосредите, където направи една злополука с гневна скорост. Следствие, арестуван, след това ходеше с количката, познавам този човек, доста неща знам, с количката ходеше на правосъдни съвещания, болен, в лечебни заведения лежи, какъв е резултатът? Такива хора, които вършат надпревари по автомагистралите и пътищата, те съставляват заплаха за всеки един, отговорността е преди всичко в обществеността, срещайки се с такива хора, те се опасяват. Има метод да се подаде информация, съответна ", сподели Ботев.

Четири години от загубата на неговия наследник, умрял в сходна обстановка, жертва на пътя, с наркозависим изживява и самият Ботьо Ботев. " Случайност е случаят, аз съм справедлив и действителен. Е ли е случайност един човек, който е минавал през службите, покриван е въз основата, че е психичноболен, прави закононарушение, незабавно по-късно влиза в болница и става неуравновесен. Говоря за моят случай, грабежи психичноболен, хулигански прояви - психичноболен. Той се измъкна ", сподели тъжно Ботев. " Но татко му стои пред него, бащата го познавам от детските си години. Той беше плод на раждащото се на някои организации. На 11 юли на следващия ден, стават четири години от кончината на сина ми ", сподели Ботев.

Според него, делото против Семерджиев ще се проточи дълго. " Едно транспортно дело в случай че се работи както би трябвало 4-5-6 години са прекомерно доста. Но обективно очевидците са налице, разпитват се, оттова нататък има експертизи. Една година да е, а по-късно за какво се протакват - поради процесуални хватки. Поклон пред починалите деца, само че в учредителен аспект би трябвало да се вземат ограничения наложително ", сподели още Ботьо Ботев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР