Обиди към Китайската държава сипе „зеленият“ Тома Белев в социалните

...
Обиди към Китайската държава сипе „зеленият“ Тома Белев в социалните
Коментари Харесай

Тома Белев обижда Китай - държавата, направила всичко, за да спаси Боян Петров


Обиди към Китайската страна сипе „ зеленият “ Тома Белев в обществените мрежи. Повод за словесната му експанзия стана фактът, че Китай е една от страните в Комитета за международно естествено завещание на ЮНЕСКО, които внесоха ремонти в проекторешението на организацията по проблема „ Пирин “.

В първичния си вид текстът упрекваше Министерския съвет на България за частичното изменение на настоящия План за ръководство на Национален парк „ Пирин “. След корекциите решението гласеше, че няма проблем с изменението, което е самата истина. При спор Австралия нанесе дребни корекции на самите промени, които бяха утвърдени и цялото решение бе гласувано единомислещо от всички 20 страни в Комитета.

След тази преживелица Белев си глътна езика, само че фейсбук пази неговите обиди към Китай – комунистическа неразвита страна и по този начин нататък.

Явно Тома Белев би трябвало да бъде запитан, по какъв начин по този начин Китай стана неприятна страна, откакто точно това бе страната, която направи всичко по силите си при издирването на алпиниста Боян Петров, който за жалост не бе открит след изгубването му под връх Шиша Пангма.

Докато „ зелените “ лееха крокодилски сълзи във фейсбук, седейки на задните си елементи пред компютрите, десетки китайски спасители търсеха алпиниста. Сега Китай е отговорен на Белев, който не се ангажира по никакъв метод за спасяването на Боян Петров. Но Белев единствено това си може – да седи пред компютъра и да ненавижда. Или да стачкува и да ненавижда. Такъв човек не може да обича природата, а единствено да я употребява за персоналните си ползи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР