Обичната Тони Димитрова отново разбуни мрежата Българската Бони Тейлър искрено споделя

...
Обичната Тони Димитрова отново разбуни мрежата
Българската Бони Тейлър искрено споделя
Коментари Харесай

Тони Димитрова призна: И аз живях с насилник!

Обичната Тони Димитрова още веднъж разбуни мрежата

Българската Бони Тейлър откровено споделя мнението си по обществено-значими тематики, без да се интересува от хорското мислене.

Заради зачестилите в последно време издевателства и домашно принуждение над дами, както и грубо отношение към животните, тя изповяда персоналната си драма.

„ И аз живях с принудител!Не разбрах, че е страшилище, до момента в който не се разигра тази преживелица пред очите му. Синът на мъжа, с който живях, докара в дома им бездомно кученце. Той го искаше и аз го поддържах. Но защото не бе научено на нищо, на няколко пъти се изпишка в жилището им. А някогашният ми другар го пребиваше от пердах. Тогава разбрах, че пребивавам със звяр и го напуснах “, изповяда се Тони Димитрова. И дава обещание в един по-късен стадий да разкрие името на този мъж.

Тони Димитрова също е прибрала в дома си бездомно кученце, за което се грижи безрезервно. В последно време тя се е отдала на музиката и на работата си, отвратена от мъжете.С последвана си връзка, музиканта Иван Ченов се разделиха, като се охулиха взаимно в общественото пространство. В момента той има друга жена до себе си и обитава в Швейцария.

„ Бях наивна и не разбрах, че ме употребява. Дадох му сърцето си и всичко, а той се изгаври с мен “, отвратена е поп певицата от Ченов.

Източник: Ретро

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР