Обичливият баща“ беше обявен за мъртъв на място.Двама мъже бяха

...
Обичливият баща“ беше обявен за мъртъв на място.Двама мъже бяха
Коментари Харесай

Убийство на Рос Макгиливрей: Издирването на двама мъже продължава, тъй като полицията издава нова жалба за смъртта на Инвърнес

„ Обичливият татко “ беше разгласен за мъртъв на място.

Двама мъже бяха видяни да влизат в парцела на към 22:20 ч. в събота и потегляне минути преди служителите на реда да дойдат в неделя.

Шотландската полиция стартира следствие на ликвидиране след аутопсия. Разследването се управлява от основния проверяващ екип на силите.

В настояща информация в сряда основният контрольор Мартин МакДугъл сподели, че към момента не престават обширни следствия.

Той добави: „ Инциденти като това, за благополучие, е доста рядко в Хайлендс и ние изцяло оценяваме въздействието, което тази покруса оказа в локалната общественост и в целия Инвърнес.

Глазгоу започва скица LitterLotto с цел да помогне на хората да трансфорат боклука си в пари

„ Засилено полицейско наличие остава в региона, в това число детективи от нашия главен екип за следствие и локални чиновници от Отдела за Хайленд и острови.

„ Ако в случай че някой има терзания или информация по отношение на гибелта на Рос, бих ги помолил да приказват с някой от нашите чиновници. "

Полицията се стреми да разпознава двамата мъже, видяни да напущат парцела.

се счита, че двойка са се отправили пешком в посока на Каледонския канал и се знае, че са били в региона на авеню Сейнт Валери към 12:20 ч. сутринта.

Полицейските следствия разкриха, че те може да са били в компанията на жена.

DCI MacDougall добави: „ Ако сте видели някой от тези хора или смятате, че може да сте забелязали някаква подозрителна или забележителна активност, апелирам, кажете ни и ни уведомете. “

Прочетете повече от Sky News:
Бандата на педофилите е отговорна за ръководството на „ чудовищна “ мрежа за полово малтретиране на деца
Шофьор с превишена скорост е задържан поради съдбовна челна злополука

Първият мъж е разказан като черен, висок към 6 фута, слаб, с къса черна коса и набол към устата. Той носеше синьо пухено яке, черно долнище на спортен екип и бели маратонки, които бяха разказани като солидни.

Вторият мъж е разказан като бял, висок към 5 фута 8 инча, слаб, с кестенява коса, която беше обръснат в профил и по-дълъг от горната страна. Носеше черно водоустойчиво яке, сиви и черни панталони и черни маратонки.

След гибелта на господин MacGillivray фамилията му сподели: „ Рос беше любящ брачен партньор, любящ татко, обичан от фамилията и приятелите си и всички, които са го срещали. Той ще ни липсва изключително, само че несъмнено няма да бъде пропуснат.

„ Обичаме те до луната, звездите, Юпитер и Марс. “

DCI MacDougall сподели експерт чиновниците не престават да оказват поддръжка на фамилията на господин MacGillivray.

Той добави: „ Бихме помолили поверителността им да бъде спазена в този извънредно сложен за тях миг. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР