Обичайте я, докато я имаме! Втора скоро няма да се

...
Обичайте я, докато я имаме! Втора скоро няма да се
Коментари Харесай

Варна за Лили Иванова: Обичайте я, докато я имаме! Втора скоро няма да се роди!

Обичайте я, до момента в който я имаме! Втора скоро няма да се роди!
Така пишат за концерта на Лили Иванова във Варна нейните фенове във Facebook.
И не стопират с възторзите:
- Лили... за тебе няма думи...ти просто си легенда
- Уникален концерт!
- Завистниците, с изключение на, че не могат да вървят, и нямат сили да приказват на нейната възраст, само че даже не могат да " стъпят на дребният и пръст "!

- Както постоянно - вятър, огън, буря! Недостижима, Неудържима! Боготворя това прелестно, неуморно, само по рода си момиче!

- Това го можеш единствено ти Лили, обичаш българската аудитория и даваш всичко от себе си! Благодаря ти от сърце!
- Класа, жанр, гений и влияние!

 

" Вие сте невероятна аудитория, беше доста хубаво ", сподели след следващата си изява във Варна най-голямата поп певица на България Лили Иванова, която гостува в Летния спектакъл с тазгодишното си национално турне.

 

Магията на вечерта под звездите с божествения глас на Лили сграбчи публиката и два часа не я остави без мирис. Така беше предходната година, по този начин бе и нощес, като следващо доказателство, че няма насита за магията " Лили ". 

 

Публиката не искаше да се разделя с обичаната си певица, а пък тя не спираше да я омайва с прочувственото си влияние. 

Космос, глас, възторжени фенове и реализатор като че ли се сляха в едно феноменално преживяване.

Развълнувана от голямата любов, с която я подаряват феновете, Лили Иванова даде обещание на феновете си да се видят още веднъж. И ги попита дали са удовлетворени -  получила уверението им, тя даде обещание да се върне още веднъж в морската столица. 

 

Турнето ще премине отново през Варна на 28 ноември, когато концертът ще е в Двореца на културата и спорта. 

 

Лили Иванова показа във Варна 14 песни, като стартира своите осъществявания с композиции от най-новия си албум " Чуй душата ми ". В началото прозвуча запис от грамофонна плоча на " Събота вечер ", като песента бе приключена онлайн от певицата. 

 

След " Невероятно ", Лили Иванова прикани публиката да попеят дружно и извърши " Щурче ", " Детелини ", " Панаири " и " Ветрове ", на които публиката стана на крайници и пя дружно с нея, аплодирайки бурно след всяко осъществяване. " Предупреждение " също се оказа измежду обичаните на феновете и те пригласяха на певицата. 

 

Лили и музикантите от LI Orchestra и трио LaTiDa получиха дълги овации, съпроводени с апели за още осъществявания.

 

Бисът, който сервираха музикантите, бе " Камино ", в която прозвуча " разговор " на китарите на Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов-Чери и соло на цигуларя Орлин Цветанов.

В LI Orchestra вземат участие още Огнян Енев, който свири в концерта на пиано, тромпет и саксофон, Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни).

 

В Летния спектакъл на Варна певицата и нейните музиканти се показаха с ново оформление на сцената с осветявано в разнообразни цветове огромно сърце, през което изпълнителите излизат пред публиката.

Звукът и осветлението са дело на Антоан Хадад.

 

Голям интерес измежду публиката във Варна провокираха албумите на Лили Иванова, които се оферират на специфичен щанд по време на концерта, както и книгата " Лили Иванова. Моят персонален дневник " с редактор Валерия Велева.

Изданието съдържа мисли на певицата, които тя е записвала през последните 15 години, и част от интервютата й от последното десетилетие. Книгата, която съдържа 670 страници, е първокласно издание, богато илюстрирана с доста фотоси, близо 270, като доказателството за звездния път на една певица-феномен, отдадена на музиката и на публиката, на една същинска победителка на времето, която ни влудява с нейната приказка за любовта.

 

Турнето на Лили Иванова стартира в Благоевград на 10 май.

На 16 юни певицата излиза на сцената във Велико Търново.

В Бургас ще е на 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, в Русе на 20 ноември.

На 15 и 16 декември ще има два поредни концерта в зала 1 на НДК.

 

А на 21 юни книгата на Лили Иванова " Моят персонален дневник " ще бъде показана пред публиката в Кърджали по специфична покана на кмета на града инж. доктор Хасан Азис.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР