Обичайте нежните хора. Тези, чието сърце се разкъсва при вида

...
Обичайте нежните хора. Тези, чието сърце се разкъсва при вида
Коментари Харесай

Обичайте нежните хора

 обичайте-нежните-хора

Обичайте нежните хора. Тези, чието сърце се раздира при типа на малко кученце, което е обиждано от деца. Тези, които плачат на тъжния завършек на кино лентата и се радват на щастливия край.

Хората, които по време на целувка допират с устни самата душа, а не сърцето. Защото душата е мястото, където е скрита цялата ваша галактика, а сърцето е единствено една от нейните звезди.

Хората, чиято сензитивност се показва в тяхната чупливост и ранимост, въпреки постоянно да се усмихват, колкото и неприятно да им е било.

Обичайте нежните хора. Защото те посрещат всеки с приятна усмивка на уста, даже ние да не им се усмихваме в отговор.

Хората, способни да намерят дума за поддръжка на всеки, който преди малко е научил най-лошата вест от всички вероятни. Тези, които не могат да стоят безучастни, умерено наблюдавайки непознатите премеждия, тъй като нежният човек не търпи неправда или неприятно отношение към другите хора.

Обичайте нежните хора. Тези, които се усмихват даже в най-трудната обстановка и чиято мощ не е в самохвалството, а в умеенето да резервират успокоение. Тези, които наподобяват мощни, тъй като тъкмо това се желае в този момент от тях.

Хора, които могат да се сравнят с успокояващата луна, а не с изпепеляващото слънце. Тези, които виждат в хората единствено хубавото, даже те да не го заслужават.

Тези, които са постоянно подготвени да създадат всичко за хората, които обичат. И всичко това, тъй като нежните персони даже не си помислят, че могат да причинят страдалчество на някого, в случай че не оправдаят оказаното им доверие.

Обичайте нежните хора. Тези, които по-скоро ще страдат, в сравнение с да подведат някого. Тези, които се стараят не тъй като по този начин е нужно, а тъй като желаят да бъдат по-добри с вас.

Хора, които са постоянно подготвени за другарство и разискване на всеки въпрос. Въпреки вашия отговор, нежните хора ще ви попитат два пъти дали всичко ори вас е наред, тъй като чудесно усещат настроението на събеседника и схващат по кое време някой има потребност да поговори.

Пазете нежните хора. Те се боят от реплики от рода на „ Вземи се в ръце “, „ Толкова си наивен/наивна “ или „ Искат да те употребяват “. Тези хора не стопират да се пробват, даже в случай че са сломени. А поради нежността на сърцето си стават и обект на подигравки.

Виновни или не, тези хора са подготвени постоянно да се извинят, с цел да изгладят ситуацията. Нежните хора се нуждаят от отбрана не тъй като са слаби, а тъй като тези, на които са поверили сърцето си, са се отнесли грубо с тях.

Бъдете от нежните хора. Бъдете нежни в свят, цялостен с камъни и сурови местности. Бъдете положителни, тъй като такива хора се срещат доста рядко и се ценят доста повече и от най-редките скъпоценни камъни в света.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР