Обичайно на 80 години хората вече са отгледали и децата,

...
Обичайно на 80 години хората вече са отгледали и децата,
Коментари Харесай

Няма нищо невъзможно, стига да имаш желание и млада съпруга, разбира се

Обичайно на 80 години хората към този момент са отгледали и децата, и внуците си. Но измежду известните личности има не един и два образеца за късно родителство, които ни демонстрират, че няма нищо невероятно, стига да имаш предпочитание (и млада съпруга, схваща се). Робърт де Ниро е един от тях.

Актьорът, който предишният август навърши 80 години, малко преди този момент стана татко за седми път. Малката му дъщеричка Джиа от половинката му Тифани Чен, към този момент е на девет месеца, а известният й татко разказва за родителството на тези години в изявление за списание AARP The Magazine.

По думите му е " ужасно " да си 80-годишен татко на малко бебе. Той признава, че всичко, което го тормози и тревожи, изчезва вълшебен в мига, в който види дребното си момиче. И това единствено по себе си за него е цяло знамение.

Робърт де Ниро споделя още, че малката му дъщеричка има " собствен забавен метод да те гледа ", тъкмо както е била и по-голямата му щерка Хелън преди години. И дребната Джиа следи всичко с огромен забавен, безапелационен е татко й.

Именно седмото дете на артиста е още една огромна причина да желае да живее оптимално дълго, за да може и оптимално дълго да бъде близо до нея и да я гледа по какъв начин пораства. Другите му деца към този момент са огромни, най-голямото е на цели 52 години, а най-малкото - на 12, напомня ABC News.

Робърт де Ниро не крие и че да си родител на толкоз доста деца си е огромно предизвикателство. Най-малкото тъй като те постоянно спорят с него и са на радикално противоположно мнение. Знае, че същото ще е и с Джиа един ден, само че го е приел като неминуем конфликт на поколенията и нормална част от родителството, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР