Обичате партньора си. Обичате и да му го казвате често.

...
Обичате партньора си. Обичате и да му го казвате често.
Коментари Харесай

Ето 7 неща, които да кажете на партньора вместо обичам те

Обичате колегата си. Обичате и да му го казвате постоянно. Смятате, че да кажеш „ обичам те “ е най-голямото доказателство за любовта, че нямаме доста време на този свят и не би трябвало да го губим в премълчаване на любовта и възприятията. Донякъде сте прави. Но непрекъснатото безсистемно повторение на тази свещена фраза може да обезцени нейната стойност. Ставате заран, поглеждате половинката си и му казвате „ обичам те “. Закусвате дружно. Преди да тръгнете за работа – отново „ обичам те “, съпроводено от нежна целувка за сбогом. Чувате се по телефона – преди да пандизите - „ обичам те “. Пишете си известия, изпращате си иконки със сърчица, съпроводени с „ обичам те “. Сладко, в действителност, само че тази висша любовна фраза, това надълбоко самопризнание в действителност може да девалвира всред ежедневните привички и задължения. Вместо да повтаряте напразно „ обичам те “ по десетки пъти дневно, а и с цел да запазите цената и смисъла на тази любовна фраза, вижте по какви други способи можете да изразявате обичта си.

„ Толкова си секси “
С това самопризнание показвате на колегата си какъв брой ви възбужда единствено с външния си тип. Важен комплимент, който е от не по-малко значение от „ обичам те “.

„ Днес съм толкоз влюбена в теб, колкото и през вчерашния ден “
Фразата е закачлива и може да търпи вариации според от настроението ви и стадия, на който сте. Може да сте по-влюбена или пък по-малко влюбена, в случай че го кажете игриво, с цел да се сдобрите или пък да се извършите на прелестно нацупена. Играйте си с любовта, занимателно е, още повече, че предизвика и колегата ви да реагира по неподозирани способи.

„ Караш ме да се дръзвам, както никой различен “
Доброто възприятие за комизъм е добродетел, която доста дами търсят у противоположния пол. Ако сътрудникът ви ви кара да се смеете от сърце, казвайте му го. Понякога това е по-важно и от непосредствено любовно самопризнание.

„ Обичам тялото ти “
Обичта е особена примес от психическо и физическо привличане. Напомняйте понякога на половинката си, че обожавате тялото му. Това покачва самочувствието и усилва привличането посред ви.

„ Мразя всички през днешния ден като се изключи теб “
Прибирате се ядосани от работа. Искате да му разкажете какво ви се е случило, с какво сте се сблъскали, да споделите. Направете го по закачлив метод с сходна фраза. Прегърнете го, целунете го. Хем ще ви мине по-бързо, хем ще изразите любовта си, хем ще загърбите работните проблеми и ще се отърсите от напрежението.

„ Обичам метода, по който ме гледаш “
С тези думи освен ще му покажете, че го обичате, само че и че той ви кара да се чувствате харесвана и обичана.

„ Обичам да си приказваме “
Комуникацията е един от най-важните фактори във връзката. Чрез говоренето изграждате и заздравявате връзките си. Ако връзката е едно от нещата, които поддържат взаимоотношенията ви здрави, напомняйте си го.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР