Обичате ли приключенията? Добри ли сте в решаването на интересни

...
Обичате ли приключенията? Добри ли сте в решаването на интересни
Коментари Харесай

Стани герой за 60 минути с Escape Zone!

Обичате ли приключенията? Добри ли сте в решаването на забавни загадки? Търсите ли занимания, които ще Ви отведат в тайнствен свят? Можете да се превърнете в същински воин в стаите на загадките на Escape Zone!

Можете да станете част от две разнообразни истории в " Тайната на професора " и " Алхимикът ". В тях влиза екип от 2 до 6 души, зад които вратите хлопват. Чува се ключът в ключалката, часовникът тиктака, а вие и вашите другари имате тъкмо 60 минути, с цел да избягате. За да съумеете да излезете в точния момент, ще би трябвало да играете дружно, да разрешите всички загадки и да откриете улики.

И двете стаи са подобаващи както за компанията, с която се събирате в петък вечер, по този начин и за екипа от работното Ви място. Няма по-добро място, където децата Ви да станат герои, само че не пред екрана, а онлайн! За да влезете в света на загадките, не се изискват никакви предварителни знания, качества или особено обучение - единствено положително въодушевление и отборен дух.

Escape Zone ще Ви плени с завладяващите си провокации. Почти всички участници се връщат да играят във втората стая, без значение коя са избрали за старт. А в случай че залагате на рейтингите, с изключение на на положителните рекомендации, то сигурно би трябвало да знаете, че „ Алхимикът “ е третата по рейтинг такава стая в България!

Своето интелигентно развлечение в Escape Zone намират от ден на ден посетители. Над 700 тима и над 3500 души са играли в стаите единствено за 2017 година. Играчите потвърждават и че бързата мисъл няма възраст - в двете стаи влизат и дребни, и огромни.

Ако желаете да сте част от новото съвременно развлечение в Пловдив, не пропускайте да влезете в Escape Zone - най-посещаваното място със загадки за 2017 година в града под тепетата!

Своята резервация можете да извършите онлайн на адрес http://escapezone.bg/. В уеб страницата, както и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/escapezoneplovdiv/ можете да намерите още любопитна информация за сюжетите, които Ви чакат!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР