Обичате ли котки? А, имате ли? Ако имате домашен любимец

...
Обичате ли котки? А, имате ли? Ако имате домашен любимец
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че цветът на котките влияе на съдбата на собственика им

Обичате ли котки? А, имате ли? Ако имате домакински любим котка, можете да научите доста за себе си от него. Според експерти котката има задача в живота на своя собственик и той не я е избрал инцидентно, а подсъзнателно. За да се дефинира каква е тя, се взема поради цвета на козината на котка. Вижте кой цвят защо дава отговор.

Черна котка – в случай че имате такава, евентуално не вярвате в изказванието, че черните котки носят неприятен шанс. Истината е, че точно те носят отбрана на своя притежател и дома от зли сили и сила. Черната котка пази от вълшебства и проклятия. Тя ще ви подари мъдрост, ще отвори очите ви и ще ви научи по какъв начин да избягвате неприятности. Черната котка е благословия, която може да имате в дома си.

Сива котка – задачата им е да внесат естетика, уют и обич в дома ви. Те успокояват пристрастеностите, понижават разногласията и споровете. Те успокояват. Имате ли сива котка, постоянно ще намират баланс. Ако живеете със своята половинка, връзките ви ще бъдат хармонични.

Бяла котка – това са котки, които имат лечебни сили. Бялото е знак на здравето и дългия живот. Вероятно котката ви обича да седи във вас или да стъпва и да се сгушва при местата, където ви боли. Не си мислете, че тя просто си почива – тя ви лекува и ви зарежда с положителна сила.
 Проблеми, свързани с възрастта на кучета и котки Проблеми, свързани с възрастта на кучета и котки
За страдание, нашите домашни любимци, също като нас, не стават по -млади с годините... С възрастта в тялото на животното настъпват ред...

Котка на райета – един от най-често срещаните видове багра, що се отнася до котките. Тя се характеризира със мощна връзка с другия свят. Очаквайте изостряне на вътрешен глас, сигнали и знаци от ориста с такава котка. Вероятно доста неща ще ви се костват инцидентно, само че те напълно няма да бъдат такива.

Рижава котка – слънчевите котки, които зареждат своя притежател и дома, в който живеят с положителна сила и въодушевление. Ще имате доста шанс, с помощта на който ще успявате да реализирате всички свои цели. Не се чудете кой стои зад всичко това – вашата котка, несъмнено.

Многоцветна котка – тук се има поради по-светло тяло с тъмни лапи, уши, муцунка и опашка. Това са котките на дълголетието. Ако вашият домакински любим спада към този вид, то очаквайте триумфи в работата и бизнеса.

Трицветна котка – това е котката на щастието. Проблемите ще стартират да ви подминават, ще се радвате на здрави и постоянни връзки в любовта, работата и на всички места другаде, ще забележите и увеличени в приходите си. Ще се чувствате в мир със себе си и със света. Просто ще бъдете щастливи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР