Обичате да се забавлявате с партньора си? Харесвате да опитвате

...
Обичате да се забавлявате с партньора си? Харесвате да опитвате
Коментари Харесай

Секс игри, с които в леглото никога няма да ви е скучно

Обичате да се забавлявате с колегата си? Харесвате да пробвате нови неща? Секс игрите са тъкмо за вас. Те разнообразяват интимния живот и покачват настроението сред завивките, а и освен там. Ако инцидентно ви е доскучало, пробвайте някоя от следните повишаващи градуса на възбудата секс игри.

„ Стрип-туистър “
Какво ви би трябвало: Борд за игра на Туистър.
Как да играете: По класическия метод, единствено че без облекла. Всеки път, когато телата ви се допрян, градусът на възбудата ще се покачва. Вижте до каква степен можете да издържите.
Защо: Защото е занимателно и възбуждащо да провокирате голата си еластичност. Така можете да откриете и нови секс пози, които да ви харесат.

„ Каква е фантазията ти? “
Какво ви би трябвало: Шапка, няколко листа хартия, писалка
Как се играе: Всеки от вас би трябвало да напише своята секс фикция. След това другият сътрудник прочита фантазията и я изигравате. Редувайте се.
Защо: Защото по този начин можете да задоволите желанията на колегата си, а това е ужасно. Той ще направи същото за вас.

„ Ролеви игри с костюми “
Какво ви би трябвало: Торба, цялостна с елементи от костюми или цели костюми (в взаимозависимост от това с какво разполагате – каска на пожарникар, престилка на здравна сестра, помпони на мажоретка, пръчица за разчистване на прахуляк и т. н.)
Как да играете: Всеки от вас би трябвало да бръкне в торбата и да извади предмет, част от костюма. Това е фантазията, която би трябвало да разиграете.
Защо: Защото няма нищо неприятно да допълните половия си живот с малко евтини порно претекстове. Често оказва помощ за „ овкусяване “ на интимния живот.

„ Бомба със закъснител “
Какво ви би трябвало: Часовник с таймер или кухненски таймер за варене на яйца, да вземем за пример
Как да играете: Изберете си някакъв период, да вземем за пример 20 минути. Докато текат, единият сътрудник би трябвало да нервира другия по всевъзможни способи без другият да му отвръща. Всякакви форми на полово раздразнение са разрешени – целуване, допиране, всичко в любовната игра, което ви хрумне. След това се сменете. Вижте какъв брой бихте могли да издържите без да свършите.

„ Завързани очи “
Какво ви би трябвало: Шал, вратовръзка, маска за очи
Как се играе: Завържете очите на колегата си. Заведете го в спалнята или на друго място. Започнете да го докосвате, целувате, изначало постепенно, по-късно интензивно.
Защо: Защото в секса зрението лишава огромна част от възбудата, тъй като доста интимни ходове са предсказани. Когато обаче не виждате какво следва, всяко допиране е няколко пъти по-интензивно като чувство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР