Обичате да правите слон от мухата, но не можете да

...
Обичате да правите слон от мухата, но не можете да
Коментари Харесай

Класация на най-истеричните жени в Зодиака

Обичате да вършиме слон от мухата, само че не можете да разберете за какво? Труден сътрудник, смяна на времето, проблеми в работата? Причините могат да бъдат безпределно доста. И също по този начин да са свързани с вашия зодиакален знак? Астролозите направиха ранглиста на „ нервността “ на зодиите, която разкрива много неща за характера на зодиакалните знаци. Кой е истерик номер 1 и кой е най-кротък? Предстои да разберем в този момент.

12 - Скорпион

Вероятно ще се изненадате, само че най-страстните и от време на време егоистични дами Скорпион са безусловно спокойни в сериозни обстановки и чудесно се управляват. Истериите не са за тях. Те са толкоз мъдри и умерено способни да настроят мъжа на вярната вълна, с цел да го създадат „ кадърен “ себе си, че нямат равни в това. Дали съумяват постоянно? Е, надали. Но пък отлично за умеенето!

11 - Рак

Прагматици по природа, дамите Рак първо разсъждава, а по-късно работят. Те ни си разрешават току-тъй да пуснат възприятията си на открито. Раците са отлични психолози, способни да " четат " другите като разтворени книги и да усещат съвършено техните страсти. Обикновено дамите Рак не изпадат на яд и нервност, защото чудесно знаят по какъв начин да манипулират мъжете. Ако се наложи, дамата ще прояви самообладание и примирение, без непотребни страсти. За да извадите тази жена „ отвън релси “, би трябвало много да се потрудите.

10 - Близнаци

По природа Близнаците са спокойни натури, само че едно-единствено нещо може да ги вбеси и докара до положение, в което не знаят какво вършат. Това е посягане върху свободата им. Всеки напън и ограничение на дейностите от страна на мъжа може да докара дамата Близнаци до гняв, която, апропо, се демонстрира по доста чудноват метод измежду представителите на този знак. Дамите стават изцяло безразлични към колегата си.

9 - Дева

Вместо нервности, перфекционистите по природа избират градивен разговор, който могат да водят дълго и досадно. Ще приказват колкото би трябвало, без да пускат колегата си, до момента в който не бъдат изяснени всички точки. Ето за какво мъжете, умиращи от досада в подобен диалог, стартират да демонстрират нервност и експанзия, а това към този момент е в положение същински да вбеси Девата. Искате ли да я докарате до нервност? Това е методът.

8 - Козирог

Истериите на Козирога са чести, само че съвсем постоянно са оправдани. Не става дума за елементарен скандал, а опит да се съобщи на колегата нещо, което той към момента не е възприел, когато му е казано по спокоен метод. Скандалите на дамата Козирог следва да се поясняват по-скоро като зов за помощ. Дамата прибягва до тях единствено когато не може сама да се оправи със напрежението и проблемите и се нуждае от поддръжка. Тоест, това е тип демонстрация на нервозен срив и затова е много сериозна причина мъжът да се задълбочи в казуса.

7 - Риби

Не може да се каже, че Рибите обичат нервностите, само че не можете да ги наречете и спокоен знак. Попадат в „ златната среда “. По принцип дамата Риби ще се кара единствено когато не усеща поддръжка и схващане от мъжа до себе си. И тъй като е страховит манипулатор, тя може да докара него до нервност. Ето за какво в връзките с Рибите много постоянно се случват сочни кавги, съпроводени с чупене на чинии, замеряне на мъжа с предмети и още сходни неща.

6 - Везни

Везните, обратно на общоприетото разбиране за тяхната улегналост, обичат да вършат кавги превантивно - както се споделя, мъжът да не се отпуска прекалено много. Жените Везни обичат да учат другите и да се изживяват като модел за подражателство, а нервността им е просто метод да привлекат вниманието към личната си персона. Слабите мъже несъмнено нямат място до такива дами. Бягайте и не се обръщайте обратно!

5 - Овен

Жената Овен има още „ по-лоша “ причина за нервностите си - с цел да не омръзва на мъжа до нея. Скандалът за Овена е просто още една форма на развлечение. Рядко се случва да е предизвикана от някакво съществено съображение. Ако Овните в действителност имат съществени проблеми, те си ги вземат решение със здрав разсъдък и студено пресмятане, а не с страстите си.

4 - Стрелец

Бурната фикция е главната причина за кавги в фамилията на дамите Стрелец. А дали има нещо правилно в основанието им за сръдня, това въобще, но въобще не е тяхна грижа. Единственото нещо, което може да избави мъжа в такава връзка, е дамата Стрелец да се разсее на открито – да практикува някакво занимание, да предприеме пътешестване, да си купи нещо, което ще я зарадва. Само тогава няма да ѝ е до кавги.

3 - Лъв

Жените Лъв са необикновено избухливи. Но казусът е, че гордостта им пречи, замъглява преценката и по този начин те в никакъв случай не си признават, че са сбъркали. По-лесно им е да вдигнат нов скандал, доказвайки своята справедливост, даже и да схващат парадокса на сходно осъществяване. А във своя яд и нервност, Лъвиците са ужасни - те са подготвени да наранят, да изрекат 100 и една неистини, безусловно не това, което в действителност мислят, единствено и единствено да закачат колегата си и да го обидят.

2 - Водолей

Ах, тези прочувствени Водолеи! Жените Водолей се нуждаят от непрекъснато поддържане в прочувствено отношение. И в случай че не получават позитивни страсти, тогава ще подвигат такива кавги, че Бог да ви е на помощ.

1 - Телец

Причината за непрекъснатите нервности, които извеждат Телеца като номер 1 в този нежелан рейтинг, е ревността. Те извънредно ревнуват колегата си постоянно и на всички места, „ от всичко, което се движи “. И с цел да насочат вниманието към себе си, са способни, без да им мигне окото, да ридаят, да се преструват, че умират и даже да припаднат, с цел да засилят резултата. Но това положение на нещата не би трябвало да се приема съществено. Мъжете просто би трябвало да одобряват тези дами такива и да ги обичат поради това, което са!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР