Обичаният сериал на BBC Dad's Army бързо се превърна в

...
Обичаният сериал на BBC Dad's Army бързо се превърна в
Коментари Харесай

Актьорски състав на Dad`s Army – Колко оригинални звезди са все още живи, докато Иън Лавендър умира на 77?

Обичаният сериал на BBC Dad's Army бързо се трансформира в класическа английска комедия, само че доста от звездите в него за жалост към този момент не са измежду нас.

Шоуто, което се развива по време на Втората международна война, наблюдава лудориите на родната армия на Уолмингтън он Сий, до момента в който се приготвят да отхвърлен нацистките нашественици. Действаше сред 1968 и 1977 година и основателите Джими Пери и Дейвид Крофт срещнаха феновете с незабравими герои като непохватния редови войник Пайк, добросърдечния доктор редови войник Годфри и дилъра на черния пазар редови войник Уокър. Въпреки дребния си актьорски състав, сериалът беше цялостен със занимателни реплики и трогателни моменти.

Иън Лавендър, който изигра ролята на редови войник Франк Пайк, за жалост умря на 77-годишна възраст в понеделник. Смъртта му беше оповестена от формалния акаунт в обществените медии на Dad's Army, в който се споделя, че той " оставя след себе си завещание от смях, на което се радват милиони ". Сега, 47 години след края на шоуто, ще разгледаме кои чл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР