Обичаният актьор Руслан Мъйнов е свикнал да посреща от малък

...
Обичаният актьор Руслан Мъйнов е свикнал да посреща от малък
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов спечели най-трудната победа в живота си

Обичаният артист Руслан Мъйнов е привикнал да посреща от дребен провокациите на живота, само че една от най-големите му победи е в борбата с наднорменото тегло. Мъйнов стартира да натрупа килограми, откакто навършва 30 години, и това е напът да се трансформира в сериозен здравословен проблем. Руслан има смелостта да каже край и да промени метода си на хранене.

„ Свалих 25 кг за една година “, споделя с горделивост Мъйнов през есента на 2012 година Признава, че за него това е равно на героизъм в спокойно време. Не на смешка комикът дълго време се е лутал в джунглата на многочислени диети, които не давали резултат.

„ Предразположен съм към тежка категория, тъй като майка ми е пълничка, а и постоянно ядяхме доста пържено и мазно – не престава с откровенията си Руслан. – В тайната да дефинирам самичък личното си тегло ме светна мой другар. Видях го на едно събитие – измършавял 30 кг. И освен втален, ами витален, ухилен, благополучен. Изобщо не изглеждаше посинял и каталясал от апетит, който ненавижда целия свят. “

Това е повратна среща за Руслан Мъйнов и той се зарибява по система за хранене, наречена „ Зоната “. „ Отговорно и дебело наблягам – това не е диета, а метод на хранене. Защото не се лишаваш от нищо. Няма забрани – това не яж, това не яж. Всичко е въпрос на композиция кое с кое ядеш. Отразява се прелестно на здравето, а отслабването идва като бонус. Ако си под нужните килограми – ще ги качиш. Защото концепцията е да се вкарат хормоните в баланс посредством храненето. Не е проблем да се храниш по този начин, то ти става табиет. Но към този момент имаш естествен живот. Купуваш си кантарче, вземаш делителна чаша да мериш течности и действаш. Нито е комплицирано, нито се отделя доста време. Всичко е шест, когато тежестта може да се координира. “

От тогава до през днешния ден Руслан Мъйнов се радва на отлично здраве, цялостен е с сила и не стопира да приема нови провокации. Понякога се връща обратно в годините, преди да стартира сполучливата му кариера на сцена.

Руслан е роден е на 15 ноември 1976 година в Измаил, Украйна. Живее там до 17-годишна възраст. Като дете взе участие в самодейния спектакъл на учебното заведение, а в локалния спектакъл „ Импулс “ му поверяват основни функции в някои постановки. Мести се в България през 1994 година, с цел да учи актьорско майсторство. След това доста бързо се трансформира в звезда.

„ Идвайки да изучавам в България, нямах пари, документи за престой, нищо – споделя артистът. – Щастлив съм от всичко, което ми се случи през тези години. Този опит ме построи като човек, направи ме мощен, квалифициран за доста неща. “

Руслан Мъйнов се впуска с хъс и в новия сценичен сезон. Една от най-интересните му функции е в постановката „ Оскар “ от Клод Мание, в която си партнира с Александра Сърчаджиева. Комедията е от афиша на Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ и ще гостува за първи път в Пловдив на 25 септември от 19,00 часа в Дом на културата, написа „ България Днес “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg