Обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, бе приет по спешност в столичната

...
Обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, бе приет по спешност в столичната
Коментари Харесай

Геро: Извадиха ми втори камък от бъбрека

Обичаният артист Герасим Георгиев-Геро, бе признат по неотложност в столичната " Света Анна ", от където разгласява фотография от болничната стая, видя HotArena.

Почитателите и сътрудниците му се изплашиха да не би да е получил сърдечна рецесия или да е вдигнал високо кръвно, от което страда, само че той ги успокои, че към този момент всичко е зад тила му и е имал камък в бъбреците. " Галерия " го потърси, с цел да опише за здравословните си инциденти. 

" Имах камък и го извадиха с безкръвна оперция. Благодарен съм на докторите, в този момент се усещам добре и към този момент съм у дома. Не съм имал бъбречна рецесия или остри болки. Отдавна занех, че имам камък и взех решение да го махна в този момент, с планувана интервенция, тъй като съм по свободен.Нямаше никакви затруднения, интервенцията беше на 8 юни и продължи час. Нямах боязън от самата анестезия. А и преди 4 години са ми правили същата намеса, отново имах камък и знаех през какво ще мина ", сподели Геро. 

Това не са първите му здравословни проблеми. Преди 18 години претърпява тежка злополука и стартира стремително да качва килограми. Било към 8 сутринта, валял дъжд и в последния миг видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, само че било късно. Последвал преден конфликт. Докторите не можели да повярват по какъв начин се е отървал единствено с одраскване на окото. 

" Явно нещо ми се обърна метаболизмът. Но по-добре да съм качил килограми, в сравнение с да ме няма. Цяло знамение е, че оцелях ", споделя Геро. Той към този момент изцяло се е възстановил и от интервенцията, при която му извадиха камък от бъбрека и чака с неспокойствие още веднъж да се качи на сцената след насилственото затваряне на театрите поради ковид. 

" Карантината изкарах у дома с щерка ми и жена ми, вземах ограничения, миех си ръцете. Кризата удари най-вече културата. За нашия бранш нищо не се приказва, първи ни затвориха, последни ни отварят ", наскърбен е Геро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР