Обичаната от няколко поколения певица Мими Иванова и съпругът ѝ

...
Обичаната от няколко поколения певица Мими Иванова и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Мими Иванова и Развигор Попов от първо лице за битката с К-19 ВИДЕО

Обичаната от няколко генерации певица Мими Иванова и брачният партньор ѝ - композиторът Развигор Попов, пребориха ковид. Последните PCR проби на музикалното семейство са негативни.

Силно главоболие, отмалялост, болки в ставите и лека температура. Това са първите признаци, които усеща певицата Мими Иванова. На 3-ия ден обаче температурата ѝ скача до 37,8 и взема решение да посети лаборатория, с цел да си направи PCR тест.

"Аз бях към този момент може би в едно от най-тежките си положения. Почти не можех да устоя дълго време права. Трябваше да седна, то няма къде. Около мен някакви хора - никой знае заболели ли са, здрави ли са, всеки чака за тест ", описа Иванова пред bgonair.bg.

Въпреки че брачният партньор ѝ Развигор Попов е контактен с нея на първа линия, той се чувствал добре и не си направил PCR тест.

Мими Иванова се лекувала вкъщи, а екип на РЗИ ревизирал дали с Развигор Попов съблюдават карантината.

"Един ден преди да изтече карантината на Мими, с цел да донесат документ, в който тя да подпише, че ще съблюдава карантината. Точно когато излязох от карантината, чак тогава пристигнаха ", изясни Попов.

Съвети по телефона - това главно са напътствията, които получила певицата. "Всъщност, по какъв начин да се лекуваш, какво да правиш, естествено остава твоя грижа и ти да намериш метод да се свържеш с тези преуморени и претрупани доктори ", сподели Мими Иванова.

Това, което ги е опазило от страха от заболяването е любовта.

"В един миг Развигор сподели: "Ако се утежни ситуацията ти, аз те качвам в колата и минавам през всевъзможни бариери, когато и да е, каквото и да стане, в случай че ще да ме арестуват, да ме затворят, ще те заведа там, където вероятно ще те лекуват ", показа Иванова.

Мими Иванова и Развигор Попов към този момент са с негативни проби за Ковид-19. Те обаче не престават да се пазят и остават у дома, до момента в който пеят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР