Обичаната от българската публика актриса и водеща Александра Сърчаджиева ще

...
Обичаната от българската публика актриса и водеща Александра Сърчаджиева ще
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте изповедта на Алекс Сърчаджиева

Обичаната от българската аудитория актриса и водеща Александра Сърчаджиева ще отвори душата и сърцето си в Пловдив, с цел да показа разтърсващ биографичен моноспектакъл. Разказът на живота ѝ е озаглавен " На живо " и ще превземе Дома на културата " Борис Христов " през днешния ден от 19 часа.

Представлението-изповед е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо, наследник на именития Константин Коцев. Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени до момента моменти, които ще изненадат даже и околните ѝ. " Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, само че в този момент ще направя дисекция на себе си ", разкрива Сърчаджиева.

" На живо " е спектакълът на живота на Алекс - един живот, който се случва под светлините на прожекторите от раждането ѝ. Чрез представлението си актрисата се разкрива изцяло пред публиката. Тя разголва своята душа и е изцяло открита за нещата, през които е минала.

" Това съм аз на сцената - просто Александра, която хората нямат по какъв начин да познават от медийния ми облик ", споделя Сърчаджиева. Освен за огромната си обич Иван Ласкин, в пиесата Сърчаджиева приказва и за майка си Пепа Николова. Споделя, че има вяра, че е преодоляла гибелта на майка си, само че все пак три дни не съумява да си прочете монолога за нея при подготовката.

Алекс счита, че моноспектакълът ѝ е както терапия за нея, по този начин и за другите хора, има вяра, че посредством нейните истории хората могат да преживеят техните. " На живо " към този момент имаше своята премиера на 10 юли на Бунарджика, към този момент е игран няколко пъти в града под тепетата. На първото си излизане в Пловдив чаровната актриса съумя да разплаче и да разсмее публиката със своите житейски истории. Ще го направи и този път.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР