Обичаната актриса Силвия Лулчева отново е във вихъра си –

...
Обичаната актриса Силвия Лулчева отново е във вихъра си –
Коментари Харесай

Любов едва не погубва Силвия Лулчева

Обичаната актриса Силвия Лулчева още веднъж е във вихъра си – завърна се на телевизионния екран в чакания с неспокойствие втори сезон на сериала " Вина " по Българска национална телевизия, в който играе роля на емигриралата в Америка Зоя, майката на Филип (Владо Зомбори), която прави всичко допустимо да накара сина си да продаде винарната, само че несполучливо. И действителния живот на актрисата обаче, се оказва не по-малко забавен от този на героинята й.

Силвия Лулчева е една от най-разпознаваемите модерни актриси. Няма по какъв начин да не разпознаете, че е тя, даже и единствено да чуете гласа й, той е толкоз друг, присъщ. Преди години, когато приключва Френската гимназия, майка й даже не знае, че тя желае да стане актриса и момичето скрито от околните си кандидатства във ВИТИЗ.



И до момента в който всички очаквали да се яви на изпити по история и литература в Софийския университет, където също е подала документи, ден преди първото препитване тя ги изтегля, тъй като 24 часа преди да седне на изпитната банка в Алма матер и да написа по тематиката по история, тя научава, че е призната в театралния институт, и то в класа на Стефан Данаилов, който става нейния първи и обичан вечно преподавател по актьорско майсторство.

Силвия Лулчева е притежател на премията " Икар " в категорията за " най-хубав дублаж ", а през 2006 година печели и " Аскеер " за основна роля в " Милост за мама ". Съдбата си знае работата – тъкмо по време на дублаж в студиото, тя среща и мъжа, с който към този момент съвсем 25 години са дружно – Васил Бинев. След запознанството им следва вечеря, приготвена от Силвия – зелен фасул и грис халва, които той изяжда героичен, философски, само че след години признава, че от казармата това е най-страшното нещо, което е могла да му аргументи.

Всеки от двамата обаче има своя версия за това по какъв начин е почнала връзката им и кой е направил първата крачка. Разбира се, тя твърди, че тъкмо нейна е основната роля в свалката.





Дъщеря им Елица е към този момент на 22 години и е взела най-хубавото от родителите си. Актрисата обаче твърдо не желае да сложат подписа си в гражданското – те не престават да живеят на фамилни начала. Причината е тривиална – откакто се опарва от първия си несполучлив брак, тя отхвърля да каже още веднъж заветното " Да ". Когато Лулчева е на 23 години, тя се дами за момче от махалата, което харесвала от дребна. Но не е щастлива. " Исках нещо доста, то ми се случи, само че се оказа, че не е за мен ", споделяла е Силвия.

Тя е и първата огромна обич на Слави Трифонов. Срещат се, когато тя е студентка във ВИТИЗ и преди малко се е развела с първия си брачен партньор. Пламва искра и двамата бързо заживяват под един покрив в малко таванче покрай Женския пазар. Когато е стачката срещу Петър Младенов (1990 г.) и студентите блокират университетите, Слави идва в постройката на настоящия в НАТФИЗ.

" Тогава бяха гаджета със Силвето Лулчева, той смени бравата на един образователен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ ", описа преди време някогашният му сътрудник Влади Въргала, написа " Галерия ".

Актрисата със златния глас е имала и мрачни интервали – тя не желае да си спомня времето, когато поради разочароваща ученическа обич е пред анорексия – тежала е едва 38 кг. при растеж 170 см. Оттогава не съблюдава никакви диети, обича да си похапва всичко, само че въпреки всичко внимава за количеството. Затова счита, че в случай че би трябвало в този момент да учи нещо, би учила нещо, непременно свързано с логика на психиката и с хранителни неврози.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР