Обичаната актриса Рени Врангова публикува покъртителен разказ, в който главен

...
Обичаната актриса Рени Врангова публикува покъртителен разказ, в който главен
Коментари Харесай

Рени Врангова: Искаха да запишат мама, че е болна от коронавирус без да я тестват!

Обичаната актриса Рени Врангова разгласява трогателен роман, в който основен воин става нейната 89-годишна майка. Само вярната интервенция на от страна на брата на Рени избавя старата жена да не бъде следващата численост в статистиката на Щаба. Вижте какво описа Рени Врангова:

“Преди няколко дни на майка ми( 89 години ) и става неприятно, доста ниско кръвно( 110/40). Жената, която се грижи за нея се тормози и вика Бърза помощ, обажда се и на брат ми, който Слава Богу е наоколо и незабавно отива при майка ми. Идва доктор, открива ниското кръвно, “ назначава” да се дава кока кола и солен айрян. Решава обаче и да мери температурата, оповестява 38 градуса, преслушва гърдите и заключава, че майка ми е със затруднено дишане( такива недоволства до момента не е имала) и ще е добре да я вземат в болничното заведение и да я сложат за малко на апаратно дишане, само че и прибавя, че ще я запишат като болна от ковид. На въпроса на брат ми – по какъв начин по този начин, без тест, без доказателство, лекарката дава отговор: Така се прави!!! Брат ми, несъмнено, не позволява това да се случи. Малко по- късно майка ми се оправя, няма температура, към този момент няколко дни след този случай се усеща добре.
Мисля единствено по тази причина, какво би се случило в случай че брат ми не беше там.
Майка ми щеше да е следващата численост от статистиката БОЛНИ от ковид?
Щеше да е в болница, нас нямаше да ни позволен при нея( тя сама е безпомощна, тъй като има деменция) и… угнетявам въображението си.
Как към този момент да имам вяра на данните, които се оповестяват всеки ден?
Знам какъв брой им е мъчно на лекарите, само че Моля Ви, това не би трябвало да се прави!!!
Моля Ви!!!”
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР