Обичаната актриса Ани Пападополу и Александър Проданов - златен медалист

...
Обичаната актриса Ани Пападополу и Александър Проданов - златен медалист
Коментари Харесай

Големи суми спечелиха тандемите в Стани богат

Обичаната актриса Ани Пападополу и Александър Проданов - златен медалист по дисциплините Астрофизика и Физика от огромни интернационалните олимпиади, завоюваха 10 000 лева от телевизионната игра " Стани богат ". В специфичния сезон на шоуто парите от премиите на участниците отиват за благотворителни дела. Сумата, извоювана от Ани и Александър, ще бъде преведена в поддръжка на олимпийските училищен тимове по естествени науки. Водещ беше артистът Даниел Цочев.

Пападополу и Проданов минаха през комплицирани тествания. Затрудниха се на въпроса: " Кой от употребяваните предмети е част от кралските инсигнии, употребявани при коронацията на английския монарх. " От вероятните отговори: лъжица, сабя, сребърен купол и дървено чукче, те съумяха да намерят верния, употребявайки жокер 50 на 50.

Верният отговор - " лъжица " им даде опция да продължат напред в играта и да доближат до въпрос за 20 000 лева, който беше от региона на литературата и драматургията. Ани и Александър взеха решение да спрат на кота 10 000 лева Двамата не съумяха да разгадаят коя героиня на Шекспир от " Венецианския търговец " носи име, измислено и въведено от огромния драматург. Верният отговор: " Джесика ", беше отворен отвън играта.

Вторият тандем включваше известния артист музикант текстописец и артист Стефан Вълдобрев и младия Петър Жотев - медалист по Биология, с два златни медала от интернационалните олимпиади, извоювани единствено през последната година. Те прибавиха още 10 000 лева за идеята.

След тях на стола на благосъстоянието седнаха поп дивата Мария Илиева, която тази есен ще бъде треньор в новия сезон на " Гласът на България ", дружно с Александър Велинов - началник на българския народен тим по Лингвистика. Двамата завоюваха 5000 лева от играта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР