Обичана и мразена, Кали е артист, който не те оставя

...
Обичана и мразена, Кали е артист, който не те оставя
Коментари Харесай

Кали: Поп-фолкът е пошъл, аз също правех нещата за пари

Обичана и ненавиждана, Кали е актьор, който не те оставя безучастен. В предаването " Неделята на NOVA " певицата беше като " шамарена фабрика " за поп-фолк бизнеса. В изявлението с Мариан Станков-Мон Дьо тя приказва за греховете на чалгата. Думи, които някои в този бизнес мъчно ще преглътнат.

" Поп-фолкът в България не е подобен, какъвто би трябвало да бъде. Заставам твърдо зад думите си, че той е вулгарен, няма никакво изкуство, няма същинско изложение на изпълнителя в това, което прави. В този род множеството хора не имат разсъдък, с който да защитят интереса си да вършат такава музика, каквато ги вълнува. Това е обвиняване и към мен самата, защото правех такива неща 20 години, тъй като бях глупава. Впоследствие започнах да чета книги и да се възпитавам ", безапелационна е Галина Иванова, както е същинското ѝ име.

" Аз също бях в графата на тези, които правеха нещата за пари, както всички хора в шоубизнеса, поп-фолка, малкия екран, киното, театъра... Ние сме един тип самобитни проститутки. Да, ние продаваме себе си, с цел да изкарваме пари, с които да покриваме разноските си. Като споделям това, нямам поради, че го вършим под формата на платена обич, въпреки че някои и това вършат. Ние продаваме душата си... И всеки има цена. Боли, когато го правиш на цената на месечните ти сметки за ток, храна... Мен към този момент не ме боли, болеше ме, тъй като имаше време, в което аз продавах себе си, душата и изкуството си точно на тази цена - да мога да оцелея и да отгледам трите си деца. Реших обаче, че е извънредно време да върша музика, каквато чувствам с душата и сърцето си, пък който желае да ме използва ", съобщи още тя.

Когато диалогът стигна до гибелта на Денис Теофиков, Кали беше безпощадна.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР