Обичаме Михаил Билалов във всичките му роли и в киното,

...
Обичаме Михаил Билалов във всичките му роли и в киното,
Коментари Харесай

Михаил Билалов ни учи Как се пише

Обичаме Михаил Билалов във всичките му функции и в киното, и в театъра. А в този момент артистът за следващ път съумя да завоюва благосклонностите ни, появявайки се в нова реклама с апел към подрастващите да бъдат грамотни.

" Под прикритие " се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев още веднъж в деяние

Във видеото на " Как се написа " той не скрива изумлението си, че синът му е написал едно изречение с четири правописни неточности. Клипът подканя учениците да упражняват своя правопис, преди да се явят на наложителната матура по Български език и литература на 17 май.

Именно във връзка матурите платформата " Как се написа " започва своята акция за просветеност измежду учениците от 12 клас под надпис " Животът няма " аУтокорект ". Помагалото е налично и в една от най-актуалните измежду младежите обществена мрежа - Threads. Там се разгласяват тестови въпроси, съобразени напълно с формата на държавния зрелостен изпит по Български език и литература.

" Дните до матурата стават все по-малко, а залогът - все по-голям. Затова на помощ ни идва някой с по-сериозен престиж от нашия. Той насочва предложение, на което зрелостниците не могат да откажат ", с усмивка споделят от платформата в обществените мрежи.

" Как се написа " в действителност вършат продължение на акцията си, ориентирана съответно към зрелостниците. Причината за нея е фактът, че всеки пети български зрелостник не знае по какъв начин се написа думата " зрелостник ". Вече се появиха и билбордове с този текст, който напълно ясно демонстрира какъв брой огромен е казусът.

Коя е българската дума на 2021 година

Според " Как се написа "

За страдание тази реклама няма да я забележим в нито една национална телевизия, защото от " Как се написа " нямат нужните средства, с цел да си разрешат това рекламно време.

За никого не е загадка, че през последните години равнището ни на просветеност измежду учениците бележи внезапен спад. В края на 2023 година стана ясно, че България е на последно място в Европейски Съюз по математика, а по четене - на предпоследно. Това сочат последните резултати от интернационалния тест PISA, който ревизира уменията на 15-годишните възпитаници да ползват усвоените познания на процедура.

РІЅА e най-всеобхватното и точно интернационално оценяване и достиженията на учениците. В проучването се изследват всички фактори, които оказват влияние върху резултатите. Форматът и интрументариумът на проучването на съобразени с културните, етническите, езиковите и политическите особености на обособени страни участници.

Високото качество на оценяването и надеждността на събраните данни ни подсигурява от прецизни стандарти, прилагани от всички участници на всеки стадий от програмата, Заради прецизността и качеството на събраните данни и тяхната необятна интернационална представителност PISA се счита за стандарт за оценяване в интернационален проект, както отбелязва BBC.

Ниските достижения на PISA са извънредно обезпокоителен знак за българското обучение, тъй като концепцията на теста е да мери не толкоз запаметеното в учебно заведение познание, а уменията на учениците да приложат наученото на процедура и готовността им да се оправят в живота в края на наложителното обучение. Данните приказват за това, че 15-16 годишните не са задоволително добре готови да употребяват учебния материал в действителни обстановки, да проучват информация и да виждат огромната картина.
 Симеон Попов - 12-годишното момче от Петрич, което написа автобиография на британски
На 12 година си и пишеш книга, само че си българин и получаваш доста рецензии

С какво The Book Of Me подразни мнозина

Като се има поради всичко това и неприятните резултати, които учениците имат и седмица откакто излезе рекламата, било отлично националните малките екрани да помислят дали въпреки всичко не биха могли да отделят някакво рекламно време. Така ще се даде повече публичност и известност на сходни просветителни акции, които за момента се лимитират единствено в обсега на обществените мрежи. Защото засягат бъдещето на страната ни - нашите деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР