Обичаме борбата и смятаме, че е страхотен спорт. Освен това,

...
Обичаме борбата и смятаме, че е страхотен спорт. Освен това,
Коментари Харесай

Най-забавният виц за борци

Обичаме битката и считаме, че е страховит спорт. Освен това, тя е едно от спортните посоки, в които потвърдено сме мощни и имаме страхотни първенци и медалисти. Искрено почитаме всичко, което се създали и споделяме с вас един страховит анекдот за борци, който ще ви накара да се засмеете. Надяваме се да ви хареса: 
Олимпиадата в Токио (все в миналото ще се проведе). Ден 10-ти.
Турнир по битка, край, наш национал ще се бори с някакъв доста мощен американец. Треньорът на българския тим му обяснява:
- Чуй в този момент. Този е любимец - има коронен захват, гледай да не попаднеш в тази хватка, че до момента никой не е успявал да се освободи, доста е крепък. До момента е несломим!
- Добре, тренер, ще внимавам...
Започва битката и още на първата минута противникът успява да приложи на нашето момче коронната си хватка. Нашият национал бил в капан и наподобява, че всичко завършило. Видял това треньорът и доста се разстроил. Станал и отишъл към съблекалните, само че и там имало тв приемник. И таман да спре тв приемника, с цел да не се ядосва повече и гледа - публиката станала на крайници и приветства нашето момче...
Върнал се треньорът задъхан таман в точния момент за награждаването. Като предходна церемонията, дръпнал състезателя и го попитал: 
- Брей, какво става тука...? Добре, кажи в този момент какво стана, по какъв начин съумя да се освободиш...?
- Уууф, мани шефе... Как ме беше хванал единствено. Нямам мърдане, напряко ме сгъна на четири. Въздухът ми спря, взех да не мога да вдишвам, свят ми се зави, крещя си: " Край - изгубих "..Точно бях решил да се предавам и виждам - някакви топки висят под носа ми и аз като не виждах друго спасение - и ги захапах...
- Ааааа, чакай, бе, моето момче, не може по този начин, това не е спортменско...Не сме те учили по този начин...
- Абе, мани спортменско бе, тренер, ти знаеш ли на к`во е кадърен човек, когато си захапе топките?!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР