“Обичам те... Ще ми липсваш ужасно много, дано си на

...
“Обичам те... Ще ми липсваш ужасно много, дано си на
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта разкрития! Смачканата край Созопол Юлия оставя щерка! Бакшишът се съгласил на 20 лева за курса, но после свалил жената на пътя СНИМКА

“Обичам те... Ще ми липсваш извънредно доста, нека си на по-добро място и все по този начин усмихната и щастлива! ” – Това са прощалните думи на Натали след ужасната кончина на най-близката й другарка – Юлия Ангелова от София. 34-годишната столичанка откри гибелта си край Созопол в нощта против неделя, оставяйки 13-годишна дъщеричка, за която се е грижела сама.

Разследването н сътрудниците от бургаския уебсайт флагман.бг сподели, че Юлия е била прелестен човек, приключила е магистратура в УНСС и е работела за българския клон на немската компания Сименс в София. Любителка на рисковите спортове, почитател на рока. 

Натали е приятелката, с която премазаната от няколко автомобила по основния път Созопол-Приморско Юлия е била в плажното заведение “Ginny bar ” в Созопол.



Натали и Юлия (вдясно)

Мистерията към това по какъв начин се е озовала в автомобила на таксиджията, който я изоставил на пътя през нощта, последователно стартира да се разплита.

Свидетел от бара, намиращ се на централния плаж, се обади в редакцията ни, с цел да каже, че познавал доста добре двете млади дами – Юлия и Натали. Същата вечер Натали е била със своя другар. Тримата се веселили и когато пристигнало време да изпратят Юлия за Арапя, точно този другар я завел до таксито и се спазарил с водача да я закара за 20 лева до Арапя. Затова двамата са потресени от последвалите трагични събития на пътя.

Младата жена се тормозила още при разклона за в.с. „ Св. Тома “, тъй като видяла, че броячът надвишава 20 лева Попитала дали не може да заплати, когато дойдат посредством ПОС-терминал – алтернатива, която е била изключена посреднощ в къмпинг Арапя. Именно заради тази причина дамата е напуснала таксито и се озовала на основния път, с цел да бъде пометена минути по-късно от няколко автомобила. 

Таксиджията е локален човек – от Созопол, на 36 година, кара такси от 10 години, придвижва се с Фолксваген. Инициалите му са П.М. Той не е арестуван. Няма съставомерност по Наказателен кодекс за държанието му във съдбовната нощ. До този миг показанията му звучат спорно – той ту съжалява Юлия, тъй като се е разкаял и се е върнал назад, с цел да я прибере към Созопол, ту след това я обиждал, като твърдял, че се е държала невъзпитано, настоявайки  още с влизането в автомобила да пусне високо рок. 

Очаква се скоро криминалистите да открият лидера на автомобила, който е блъснал младата жена първи, след което е избягал без да й окаже помощ. Прегледани са видеозаписи на доста камери по пътя и са съпоставени по време, търсят се за огледи десетки коли. Много  било евентуално тя да е била жива след първия удар. Предвид това, че трупът е в доста тежко положение може да се направи извод, че Юлия е била прегазена от втори, даже от трети автомобил, до момента в който издъхне в страшни страдания. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР