Обичам те, Даша! И ти благодаря. - думите са на

...
Обичам те, Даша! И ти благодаря. - думите са на
Коментари Харесай

Даша, която получи за подарък титла от Големия шлем

" Обичам те, Даша! И ти благодаря. " - думите са на първенеца на Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати Даниил Медведев. Той ги изрече откакто прегърна един от най-ценните титли в света, побеждавайки Новак Джокович. Сърбинът имаше късмет да се трансформира в първия тенисист, спечелил и четирите трофеи от Големия шлем в границите на един сезон, само че руснакът беше безапелационен на корта.

Каква беше мотивацията му? Ако изключим, че това е триумф от голяма значимост за всеки тенисист, Медведев в закачлив звук разкри, че не е имал различен избор. Просто е останал без подарък за годишнината със брачната половинка си Дария и ѝ посвещава купата.

Снимка: Instagram

Самата Даша беше на трибуните и прочувствено преживяваше всяка точка на корта. За нейна наслада Даниил я зарадва със постоянна игра. А най-после обяснението в обич стопли сърцата на всички.

Всъщност съветският тенисист постоянно акцентира ролята на своята половинка в кариерата му. Той даже я назовава " най-важната част от екипа ми ".
View this post on Instagram

Двамата са дружно от 2014 година Тогава се срещат за първи път. През 2018 година подписват брак.

Даша също е упражнявала тенис. Медведев споделя, че точно това е тайната на хармоничната им връзка. Съпругата му го схваща - него и натоварената му с тренировки и шампионати стратегия.
View this post on Instagram

" Играла е до 18 години, само че не е траяла поради травми. Страхотно е, че ме схваща. Тя е наясно, че няма по какъв начин да отидем да пазарим преди мача. Разбира, че от време на време не мога да ѝ обръщам внимание от 8 сутринта, та чак до вечерта. Вероятно нямаше да бъде елементарно, в случай че тя нямаше нищо общо с тениса. Тя ми оказва помощ да бъда по-добър човек и по-добър тенисист ", безапелационен е Медведев.

Даша е родена в Москва, а по обучение е изкуствовед. В момента фамилията живее в Монако. Двамата обичат да посещават локалните кафенета и заведения за хранене, само че Даниил е безапелационен, че избират уюта на дома си.
View this post on Instagram

Той назовава своята брачна половинка " оракул ". Тя е тази, която му предсказва, че един ден ще е в топ 10 на света. Е, през днешния ден той е подгласник на водача в ранглистата Джокович.

" Играех в един другарски мач с Лука Пуй. Губех всеки гейм. А тя ми говореше, че не би трябвало да се предавам, че един ден ще бъда в топ 10. Обърнах се и я попитах: " Какъв топ 10, като не мога да печеля и един гейм?! ". А тя продължаваше да повтаря " Можеш! Можеш! ". Когато ѝ предложих да се оженим, бях 65-ти в света. Сега съм по-напред ", съобщи Медведев.
View this post on Instagram

Двамата с Даша ревностно пазят персоналния си живот. Те не споделят доста общи фотоси.

" Коренно променихме животите си. Помагаме си един на различен. Аз спечелвам, а Даша ми оказва помощ да спечелвам повече ", смее се Медведев.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР