Обичам моя град и ще работя да върнем младите на

...
Обичам моя град и ще работя да върнем младите на
Коментари Харесай

ГЕРБ-Бургас с шампион в отбора си

Обичам моя град и ще работя да върнем младите на спортните площадки, разгласи Иван Станев, капитан на волейболните първенци от " Нефтохимик 2010 "

За идния локален избор тимът на ГЕРБ – Бургас си има същински първенец в лицето на волейболиста Иван Станев. Трудно е да се изброят всички трофеи и медали, които той е завоювал като играч. В момента Станев е играещ асистент треньор и капитан на „ Нефтохимик 2010 “. Това е неговият 24 сезон като професионален играч.

Спортните триумфи и любовта на почитателите окуражават волейболиста да употребява своя опит, като помогне на Бургас и с съответни управнически решения. Именно по тази причина той е приел поканата на кмета Димитър Николов да стане част от листата на ГЕРБ за общински съветници.

„ Целта ми е спортът да е ориентиран към младите на Бургас. Ще работя за това да не стопира обновяването и реновирането на всички издигнати досега спортни уреди. Амбицията ми е да се изградят нови центрове, ориентирани към всеобщия спорт, тъй че да са налични за възпитаници, за хора с увреждания, за всички. “, декларира Станев.

Той към този момент е споделил концепциите си с екипа, които ще реновира спортна зала „ Младост “ в к-с „ Славейков “. Очаква се до година и половина залата да бъде хазаин на разнообразни спортни прояви и да посрещне бургазлии и гостите на града изцяло актуализирана.

Сред целите на Иван Станев са още: Спортното учебно заведение в Бургас да има своя лична база; Изграждането на нови и ремонтирането на съществуващите физкултурни салони в бургаските училища; Облагородяване на зелените площи в комплексите и кварталите; Изграждането на още зони за отдих и отделяне на кътове със уреди за спорт.

„ Обичам моя град и ще работя за това да върнем младежите на спортните площадки “ – споделя Станев.

Можете да подкрепите Иван Станев, като гласувате за ГЕРБ с №7 в интегралната бюлетина и отбележите преференция 113.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР