Обичам когато небето черпи с дъжд без да се стиска.

...
Обичам когато небето черпи с дъжд без да се стиска.
Коментари Харесай

Дъждовният уикенд на един льохман*

Обичам когато небето черпи с дъжд без да се стиска. Обичам, когато има за всички: за безпаричен, за богат, за ядосан, за сърдит, за влюбен, за заплеснат, за ренде, което не може да стопира топката, само че желае базбожна заплата, за самовлюбен треньор, който не споделя добър ден даже на отражението си в огледалото тъй като е ядосан на всички за нещо, даже и на самия себе си... Обичам когато небето черпи с дъжд без да се стиска, тъй като всичко може да се случи под дъжда. И се случва. През измитите очи на Съдбата...

Един вносен експерт порази като гръмотевица битието ми в петък привечер. Навън валеше толкоз крепко, че петуниите на терасата ми на бърза ръка станаха водни лилии... а Бруно Акрапович по този начин гръмна в ефир след загубата от Септември (1:0), че е на път да остави незает президента си в Локомотив Христо Крушарски: " Загубихме поради един удар на противника, който откри задачата ".

Друже Бруно, откогато свят светува и хората гонят топката по поляните, който пусне един удар повече на противника си, губи. Няма значими и маловажни мачове. Тези момчета от Септември също имат мач за Купата, освен това с твоя Локомотив. Навярно разбираш, че след подобен проливен дъжд като снощния Съдбата е с измити очи и нищо не и пречи да се огледа в истината. Запомни - Локомотив падна тъй като вкара един гол по-малко от противника си и няма никакво значение кой какво е направлявал. В петък ти управлява гръмотевиците, май...а Септември - трите точки и успеха.

Всичко може да се случи под дъжда. Мнозина незнаят, само че този дъжд разми и срама на федерацията ни по тенис. Нашите гении Мария Рогачева и Илиян Радулов трябваше да играят на финалите в утешителната конкуренция на шампионата от първа категория на Тенис Европа в Мая (Португалия). Казвам трябваше, защото не играха.

Причината? Поредната гръмотевица: билетите на децата били с закрепени дати - преди финалите. Те се прибирали тъй като трябвало да вземат участие в тестванията на федерацията за гениите до 12 и 14 години, провеждащи се в София.
Само да вметна Рогачева и Родулов са национални състезатели от „ А " тима до 14 година по плана (б.а. да не паднете!!!) „ Новите първенци ". Е, по какъв начин да са първенци като билетите им са с дата преди финалите?

Обичам когато небето черпи с дъжд без да се стиска. Има вода за всички: за небогати, за богати, за гневни, за ядосани, за влюбени. Защото всичко може да се случи под дъжда. И се случва. През измитите очи на Съдбата...

Обичам ви!!!

* Льохман - Висок, провиснал, неумел човек. " Голям безделник е, където мине, всичко събаря ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР