Обичам Елена повече от всичко. Тя и децата са моят

...
Обичам Елена повече от всичко. Тя и децата са моят
Коментари Харесай

Съпругът на изчезналата Елена: Заради безопасността на семейството ми напуснахме Беларус за по-малко от 4 часа

" Обичам Елена повече от всичко. Тя и децата са моят живот. Най-важното нещо за мен! "
Прочетете още
Това сподели пред " 24 часа " Станислав Станев - брачният партньор на изчезналата в Истанбул Елена и татко на 4-годишната Сияна и 2-годишния Кристиян.

" Двамата живеехме в Беларус повече от 15 години - изяснява още той. - Работех като водач. Запознах се с Елена, влюбихме се и останахме дружно в Минск, където по-късно се родиха синът ни Кристиян и щерка ни Сияна. Днес те имат двойно поданство - беларуско и българско, само че когато навършат 14 година, ще би трябвало да се дефинират като беларуси или българи. Така изисква законът. Въпросът е за какво си тръгнахме оттова? В дословния смисъл на думата се наложи да напуснем страната за по-малко от 4 часа поради сигурността на фамилията ми. Това е най-важното за мен. Не желая да влизам в детайлности на този стадий, само че ще отбележа, че в тази страна всеки един човек се следи под лупа. Войната Русия - Украйна също се отрази доста. Беларус взе страна в спора. Цялата тази картина правеше бъдещето на фамилията ми нестабилно. Решихме, че би трябвало да напуснем страната. "

Станислав споделя, че Елена изрично е била на същото мнение, само че родината й липсвала.

" Това, че тя искаше да пътува до Беларус, по никакъв метод не е навеждало на мисълта, че може да изчезне с децата безследно от мен без да ме уведоми, или даже да е решила нещо такова, да изиска моето единодушие за щерка ни и сина ни. Първо – в никакъв случай не е била ограничавана в това да отиде, до която и да е точка на света. Имал съм само изискване да бъде деликатна с децата, тъй като са дребни. Дори планирахме по какъв начин да пътуваме с колата покрай границата с Беларус, тя да отиде до Минск с автомобила ни, а ние с дребните да останем и да я чакаме колкото е нужно в региона. И двамата ни притесняваше, че, в случай че влезе с Кристиян и Сияна, ще я задължат да остане в страната. Колата ни е с беларуска регистрация към момента. Не сме я сменили, тъй като имахме проекти тя да се върне до такава степен, с цел да си реши въпросите, които останаха. Семейството е всичко за мен. Без тях не мога да пребивавам. ", уточни още Станев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР