Обичам да се обличам ексцентрично и да нося обеци, които

...
Обичам да се обличам ексцентрично и да нося обеци, които
Коментари Харесай

Мартина от Фермата обича да я боли, вижте за кого стиска п...

Обичам да се обличам ексцентрично и да нося обеци, които се слагат на хрущялите, само че в България продават единствено базови бижута за пиърсинг. Затова постоянно, когато вървя в Израел, си закупувам обеци “ – показа пред LadyZone.bg Мартина Чанева, финалистка във " Фермата " 7.

Нейната щерка Лиян, която има и израелско поданство, получава повиквателна за военно образование и Мартина взема решение да съчетае пътуването до Израел с курс по пиърсинг.

„ Обичам да изучавам нови неща, а и така наречен body jewellery се завръща като фешън наклонност. Курсът е на няколко стадия и е на много високо равнище. Стремежът ми е да върша цялостни планове, а освен да дупча уши.

Внасям обеците от Съединени американски щати, като има и доста дискретни модели. Онзи ден върших пиърсинг на дама, която е на висока позиция в банка “ – разясни Мартина и ни сподели няколко плана, осъществени в нейното студио Tiffany.

Тя чака с неспокойствие финала на " Фермата " 8 в събота.

„ За страдание, моят любимец отпадна. Пожелавам триумф на всички и се надявам за идващия сезон да има нови и по-разнообразни игри “ – заключи Мартина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР