Обича ме и аз обичам един мъж, който се появи

...
Обича ме и аз обичам един мъж, който се появи
Коментари Харесай

След като Евгени я отразя в Ергенът, тя си хвана този чичко

„ Обича ме и аз обичам един мъж, който се появи с помощта на предаването ”, разкрива Сергова

Елена Сергова, придобила известност от присъединяване си в последния сезон на Ергенът, открехна завесата към персоналния си живот, пише kliuki.ws. След като не съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев, тя срещна нов мъж, в който твърди, че е бясно влюбена. Само преди няколко дни Елена сподели новата си обич в Инстаграм, а в този момент реши да показа пред Ваня Щерева и повече за него.

„ Обича ме и аз обичам един мъж, който се появи с помощта на предаването ”, разкрива Сергова.

„ Той се прибира от Брюксел при техните. Попадна на един от епизодите – този с огърлицата и си споделя: „ Това момиче е доста самоуверено, по какъв начин се е разкрило, доста ми харесва ” и се сетил, че познава един от нашите оператори и го попитал дали ще ни запознае ”, споделя Елена.

Запознанството на Сергова и мъжа до нея не става незабавно, защото операторът не ги свързва. Затова пък цяла година тя не стопира да излиза по срещи, пробвайки се да откри верния мъж за себе си, само че без триумф. След следващия несполучлив опит да си откри мъж, Елена сама търси сегашното си гадже, питайки операторът от „ Ергенът ” за какво „ претендентът за сърцето й ” не й написа. Така на идващия ден Сергова и архитектът се заговарят онлайн и незабавно усещат, че са един за различен.

Първата среща на Елена с новия мъж трае цели три дни, в които двамата са неразделни. Сергова не крие, че връзката с новия й сътрудник не е идеална, само че двамата се пробват да изгладят недоразуменията между тях с диалози. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР